Logo
 Spausdinti šį puslapį

Dėl neįvykdytų darbų Kretingos pl. – Savivaldybės sankcijos rangovui

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Šaligatvis Kretingos plente nesulaukia darbų pabaigos. Agotos Rimkuvienės nuotr. Šaligatvis Kretingos plente nesulaukia darbų pabaigos. Agotos Rimkuvienės nuotr.

Pėsčiųjų ir dviračių taką Gargžduose palei Kretingos pl. turėjusi įrengti UAB „Valda“ neįvykdė sutartinių įsipareigojimų. Savivaldybė reikalauja sumokėti draudimo sumą bei kreipiasi į Viešųjų pirkimų tarnybą dėl įmonės įtraukimo į Nepatikimų tiekėjų sąrašą.

 

Klaipėdos rajono savivaldybei su UAB „Valda“ pasirašius sutartį rangovas įsipareigojo šalia Kretingos plento nutiesti daugiau kaip pusės kilometro dviračių taką. Tačiau darbai ėmė strigti.

Ne kartą įmonė buvo raginta vykdyti sutartį, bet situacija nesikeitė.

Todėl buvo priimtas sprendimas ne tik iš draudimo bendrovės pareikalauti sumokėti draudimo sumą, rangovui neišmokėti 5 proc. nuo atliktų darbų vertės, bet ir prašyti Viešųjų pirkimų tarnybos įtraukti UAB „Valda“ į nepatikimų tiekėjų sąrašą.

Tuo pačiu bus ieškoma sprendimų, kaip kuo greičiau užbaigti pradėtus darbus.

„Objektas tikrai bus baigtas, kada tai bus padaryta ir kokiu būdu, informuosime, kai bus priimti sprendimai“, – naujienų portalui mano-gargzdai.lt pasiteiravus, ar bus ieškomas naujas rangovas ir kada galima tikėtis darbų pabaigos, atsakymą pateikė Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Viešųjų ryšių ir bendradarbiavimo skyriaus patarėja Ernesta Badalova.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,