Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kretingalės mokyklos bendruomenė dovanojo svajones  

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mokyklos nuotr. Mokyklos nuotr.

Kretingalės pagrindinė mokykla prieš pat gražiausias metų šventes sulaukė stebuklo. Jau trečius metus iš eilės Mokyklos tarybos iniciatyva ir Tėvų komiteto pagalba organizuojama akcija „Padovanok svajonę“, kuri sutelkia ne tik visą mokyklos bendruomenę, bet ir jų artimuosius, kolegas. 

 

Bendruomenė padeda išpildyti socialiai remtinose šeimose gyvenančių vaikų svajones. Kasmet mokyklos socialinė pedagogė Gintarė „surenka“ vaikučių svajones, o jas įgyvendinti padeda mokyklos Tėvų komitetas, pasidalindamas su tėvų klasių bendruomenėmis. 

Mokinių svajonės gana įvairios. Prašoma rašymo, piešimo priemonių, lankelio plaukams, mašinėlės, sportinės aprangos, planšetės.  Tėveliai teigė, kad net susigraudino, kai perskaitė, kiek nedaug šiems vaikams reikia, kad jie būtų laimingi.   

Kai visus vienija dėmesingumas, atjauta, noras pagelbėti – daryti stebuklus yra labai paprasta. Sakoma, kad imant prisipildo delnai, duodant – širdis. Džiaugiamės, kad artėjant nuostabiausioms metų šventėms gražiai supakuotos dovanos pasiekė vaikus, o gerumo, taurumo jausmais pasipildė bendruomenės narių širdys. Ačiū už Jūsų gerumą.  

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,