Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Pramogos“ bandys pratęsti pergalių seriją

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Futsal.lt nuotr. Asociatyvi Futsal.lt nuotr.

Optibet futsal A lygoje šį antradienį bus sužaistos dvejos rungtynės: „Radviliškis“ pabandys atidaryti taškų sąskaitą akistatoje su karštą praėjusią savaitę turėjusiomis Gargždų „Pramogomis“, o Mažeikių VIP pasistengs įkąsti dabartiniams lygos lyderiams Jonavos „Vikingams“. Trečiosios turėjusios įvykti rungtynės tarp „Vyčio“ ir „Šiaulių“ dėl COVID-19 reikalų yra atidėtos.

 

„Radviliškis“ – „Pramogos“

2020 m. gruodžio 22 d. 18.30 val.

 

Kol radviliškiečiai vis dar ieško pirmųjų taškų klubo istorijoje, gargždiškiai pradėjo demonstruoti tai, dėl ko tiek metų ji buvo vadinama viena geriausių lygos komandų.

Praėjusią savaitę gargždiškiai iškovojo dvi pergales ir turnyro lentelėje šoktelėjo ant penktojo laiptelio. Psichologiškai ypač svarbi pergalė buvo prieš sostinės „Turbotransfers“ ekipą, kuri vienu metu pirmavo dviejų įvarčių skirtumu.

„Mūsų žaidimas gerėja, rezultatai tapo geresni, tačiau tikrai dar yra kur dirbti ir tobulėti. Svarbiausia, kad einame teisingu keliu. Kalbant apie „Radviliškį“, tai patyrusi komanda ir tikrai manau, kad jų sąskaitoje taškų greitai atsiras. Aišku, tikiuosi, kad dar ne prieš mus. Susikaupimas turi būti maksimalus, nes nėra šioje lygoje komandų, nugalimų viena koja. Puikiai suprantame, kad bet koks atsipalaidavimas ar kažkieno neįvertinimas gali labai brangiai kainuoti“, – komentavo Donatas Surblys, įtvirtinęs „Gargždų pramogų“ pergalę paskutinėse rungtynėse.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,