Logo
 Spausdinti šį puslapį

Skambėjo kalėdinis koncertas „Kalėdų belaukiant“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Gruodžio 22 d. 15 val. nuotoliniu būdu vyko Gargždų muzikos mokyklos Veiviržėnų skyriaus mokinių ir mokytojų kalėdinis koncertas „Kalėdų belaukiant“.

 

Kalėdinį koncertą organizavo Vilniaus kolegijos menų ir kūrybinių technologijų fakulteto, kultūrinės veiklos vadybos III kurso studentė – Neda Gaudutytė.

Renginio organizavimas prasidėjo nuo skambučio muzikos mokyklos Veiviržėnų skyriaus vedėjui Albertui Žiliui, kuris, apsidžiaugęs iniciatyva, ėmė skatinti visus muzikos mokyklos mokytojus, kurie taip pat noriai sutiko dalyvauti koncerte ir aktyviai siuntė nufilmuotus muzikinius vaizdo įrašus.

Į renginį įsitraukė ir buvę muzikos mokyklos mokiniai: Kristijonas Ruškys, studijuodamas Kauno technologijų universitete, sutiko prisidėti prie kalėdinio koncerto ir nufilmavo vaizdo įrašą, kuriame grojo akordeonu, Greta Sūdžiūtė – buvusi muzikos mokyklos mokinė, dabar dirbanti muzikos mokytoja, taip pat noriai prisijungė ir džiaugėsi, kad baigusi muzikos mokyklą galinti prisidėti prie savo muzikos mokyklos organizuojamų renginių. Renginio organizatorė Neda taip pat atliko du muzikinius pasirodymus, grojo trimitu ir pianinu.

Renginyje skambėjo 18 muzikinių kūrinių.

Dėkojame ruošusiems mokytojams: Albertui Žiliui, Sandrai Venckutei-Gailiušienei, Violetai Gineitytei, Antanui Alseikai, Danutei Alseikienei, Kristinai Tverijonienei, Jolantai Kudabienei, Alvydui Vozgirdui ir koncertmeisterei – Liudmilai Bazžinai. Be mokytojų ir jų įdirbio renginio nebūtų.

Norime visus vaikus ir tėvelius paskatinti rinktis muzikos mokyklą ir suprasti, kokia yra didžiulė muzikos galia ir muzikinio raštingumo svarba.

Kviečiame visus, kurie dar nematė koncerto, paklausyti.

Kalėdinio koncerto vaizdo įrašo nuoroda:

https://www.youtube.com/watch?v=GWu2mS3Fz-8

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,