Logo
 Spausdinti šį puslapį

Primename: vėl veikia judėjimą ribojantys postai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
A. Rimkuvienės nuotr. A. Rimkuvienės nuotr.

Švenčių dienomis bus skiriamas ypatingas dėmesys judėjimo ribojimams užtikrinti. Policija penkiuose stacionariuose blokavimo postuose kontroliuos patekimą į Gargždus. Judėjimą tarp savivaldybių kontroliuos policijos ekipažai.

 

Kontrolė stacionariuose postuose bus vykdoma:

nuo gruodžio 23 d. 13 val. iki 27 d. 21 val.

nuo gruodžio 31 d. 13 val. iki sausio 3 d. 21 val.

Jei kyla klausimų, galite skambinti policijos informacijos telefonu 8 700 60 000, darbo dienomis – nuo 7 val. ryto iki 20 val. vakaro. Savaitgaliais ir švenčių dienomis – nuo 8 val. ryto iki 17 val. vakaro.

Primename, kad per karantiną rekomenduojama likti namuose. Jei Jums būtina išvykti, pareigūnams turėsite pateikti tai įrodančius dokumentus.

Policija dalinasi ir kita svarbia informacija tiems, kam šiomis dienomis būtina vykti į kitą savivaldybę.

1. Tam tikruose postuose policija keis kontrolės kryptis, t.y. postuose dirbantys pareigūnai tikrins ne įvažiuojančius į miestus vairuotojus, tačiau ir išvažiuojančius (arba vykstančius abiejomis kryptimis). Tokia taktika dažniau bus taikoma didžiųjų miestų savivaldybėse, tačiau gali pasitaikyti atvejų ir mažesniuose miestuose.

2. Pareigūnai, nustatę, kad asmuo piktybiškai bando patekti į ne savo gyvenamosios vietos savivaldybę, neturėdamas tam jokio pagrindo, žymiai dažniau ne tik pareikalaus nutraukti kelionę ir grįžti namo, tačiau ir taikys už pažeidimus atsakomybę.

 

Daugiau informacijos ir atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus rasite čia https://policija.lrv.lt/lt/naujienos/svarbi-informacija-del-judejimo-ribojimu-atsakymai-i-klausimus-nuolat-atnaujinama.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,