Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Pramogos“ šventė pergalę, A. Skurdelis pasižymėjo „pokeriu“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Futsal.lt nuotr. Asociatyvi Futsal.lt nuotr.

Antradienį vykusiose Lietuvos Optibet Futsal A lygos rungtynėse Gargždų „Pramogos“ 7:4 nugalėjo Alytaus „Dainavą“. Įdomu tai, kad identišku rezultatu pirmąją tarpusavio dvikovą buvo laimėjusi „Dainava“, o šįkart „Pramogos“ pasiekė revanšą.

 

Gargždų komanda puikiai pradėjo rungtynes ir jau 3 minutę juos į priekį išvedė Marius Papšys, gražiai prasimetęs kamuolį kraštu ir pats užbaigęs ataką tiksliu smūgiu.

Po penkių minučių „Dainava“ išlygino rezultatą, kuomet trečiu komandos bandymu Mykolas Golekas pelnė įvartį.

Visgi „Pramogos“ galingai užbaigė pirmąjį kėlinį. 15 minutę Andrius Jotko pakartotiniu smūgiu persvėrė rezultatą savo komandos naudai, o po minutės dvejų įvarčių persvarą sukūrė Erikas Vainoras.

Antrajame kėlinyje sužibėjo „Pramogų“ žaidėjas Aurimas Skurdelis. Jis pelnė tris įvarčius iš eilės, paskutinį įmušdamas 35 minutę, tad Gargždų ekipa įgavo penkių įvarčių persvarą iki rungtynių pabaigos likus tik penkioms minutėms.

Po minutės Oskaras Lukošiūnas rezultatą sušvelnino, bet po to Titas Vitukynas neįmušė paskirto 6 metrų baudinio ir „Pramogos“ vis dar turėjo keturių įvarčių persvarą.

Likus minutei Paulius Sakalis savo komandos deficitą sumažino iki trijų įvarčių, bet laiko išplėšti bent tašką buvo per mažai. Negana to, per paskutinę minutę A. Skurdelis į savo sąskaitą įsirašė „pokerį“, o „Dainavos“ žaidėjas O. Lukošiūnas – dublį, bet užtikinta pergale džiaugėsi Gargždų „Pramogos“.

 

„Dainava“ 4:7 „Pramogos“

3‘ [0:1] Marius Papšys

8‘ [1:1] Mykolas Golekas

15‘ [1:2] Andrius Jotko

16‘ [1:3] Erikas Vainoras

27‘ [1:4] Aurimas Skurdelis

29‘ [1:5] Aurimas Skurdelis

35‘ [1:6] Aurimas Skurdelis

36‘ [2:6] Oskaras Lukošiūnas

39‘ [3:6] Paulius Sakalis

40‘ [3:7] Aurimas Skurdelis

40‘ [4:7] Oskaras Lukošiūnas

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,