Logo
 Spausdinti šį puslapį

Aktuali informacija dėl 65+ amžiaus grupės skiepijimo

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Šiuo metu visoje Lietuvoje skiepijami 65+ amžiaus grupei priklausantys asmenys. Su visais asmenimis, atėjus eilei skiepytis, susisieks gydymo įstaigos atstovai ir informuos apie skiepijimo laiką. Pasirūpinta ir gyventojų, registruotų ne Klaipėdos rajono gydymo įstaigose, bet gyvenančių rajone, skiepijimu, bei neturinčių galimybės atvykti į skiepijimo vietą pavėžėjimu.

 

Savivaldybė siekia, kad skiepijimo procesas būtų kuo sklandesnis ir aiškesnis kiekvienam senjorui. Viskas vyks taip:

  •    individualiai telefonu su kiekvienu asmeniu susisieks jų šeimos gydytojų slaugytojos.
  •    jei asmuo pageidaus skiepo, slaugytoja jį užregistruos ir suderins procedūros laiką bei vietą.
  •    neturintiems galimybės atvykti į skiepijimo vietą, slaugytojos turi informuoti, kad galima pavėžėjimo paslauga. Jei jos to nepadarys, asmuo pats gali to paprašyti. Pavėžėjimu pasirūpins Klaipėdos rajono savivaldybė.

O jei nesate registruoti prie Klaipėdos rajono gydymo įstaigos, tačiau priklausote 65+ amžiaus grupei ir gyvenate rajone, jums reikėtų kreiptis į Visuomenės sveikatos biuro konsultantes. Jos perduos jūsų duomenis artimiausiam skiepijimo centrui ir tuomet atsakingas asmuo iš skiepijimo vietos susisieks ir nurodys, kada turite atvykti.

Neįgaliuosius skiepytis nemokamai veža „Socialinis taksi“. Žmonės su negalia kelionei gali registruotis interneto tinklapyje www.socialinistaksi.lt arba paskambinę telefonu +370 687 44 001.

Asmenys, kurie negali judėti, yra gulintys, bus skiepijami savo namuose.

Visuomenės sveikatos biuro konsultančių kontaktai: Rima Leonauskienė (tel. 8 655 15 848) ir Irma Karpavičė (tel. 8 655 14 095).

Daugiau informacijos apie vakcinas, skiepijimo grafiką bei atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimas rasite čia https://koronavirusas.klaipedos-r.lt/vakcinavimas/.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,