Logo
 Spausdinti šį puslapį

Įtariama, kad privati medicinos paslaugas teikianti įmonė vykdė apgaulingą apskaitą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Atliekant ikiteisminį tyrimą dėl vienos privačios medicinines paslaugas teikiančios įmonės vadovų ir bei kitų asmenų galimai vykdytų nusikalstamų veikų, susijusių su apgaulinga įmonės finansų apskaita, šiandien ir vakar buvo sulaikyti 9 asmenys.

 

Ikiteisminiame tyrime, kuriam vadovauja ir jį organizuoja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimų skyrius, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, kartus su Lietuvos kriminalinės policijos biuro, Kauno apskrities VPK ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos, Valstybinės mokesčių inspekcijos ir Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos pareigūnais, atliko kratas Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Kratos buvo atliekamos įmonės patalpose, sulaikytų asmenų gyvenamosiose patalpose, transporto priemonėse bei kitur.

Šiuo metu turimais duomenimis, kratų metu buvo rasti apie 500 000 eurų grynais pinigais, taip pat įvairūs tyrimui reikšmingi buhalterinės apskaitos ir kiti dokumentai, kompiuterinės laikmenos bei kiti daiktai. Iš viso šiuose proceso veiksmuose dalyvavo apie 100 pareigūnų ir specialistų. Proceso veiksmai atliekami ir šiuo metu.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,