Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždiškiai jau gali naudotis nauju LP EXPRESS paštomatu

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Naujasis paštomatas įrengtas prie pašto. V. Šleiniūtės nuotr. Naujasis paštomatas įrengtas prie pašto. V. Šleiniūtės nuotr.

Praėjusių metų gruodžio mėnesį Lietuvos paštas Gargžduose praplėtė LP EXPRESS paštomatą, o šių metų kovą gyventojai nudžiuginti dar vienu, įrengtu prie Lietuvos pašto pastato.

 

„Gargždai yra vienas tų Lietuvos mažųjų miestelių, kuriuose gyventojai siunčia labai aktyviai. Atsižvelgdami į tai, gruodį praplėtėme pirmąjį LP EXPRESS paštomatą, vakar, kaip ir buvo planuota, įrengtas ir antrasis – gargždiškiai jau gali juo naudotis“, – naujienų portalui mano-gargzdai.lt komentavo Lietuvos pašto Rinkodaros ir pardavimų vadovas Norbertas Žioba.

Pasak jo, naujojo paštomato vieta parinkta neatsitiktinai: „Pastatėme jį šalia pašto dėl kelių priežasčių. Ši vieta yra geografiškai patogi – pirmasis paštomatas yra labiau vakarinėje miesto dalyje, tad naujasis įrengtas rytinėje. Siekiant siuntas greičiau pristatyti gavėjams, pagal galimybes, pašto siuntos yra nukreipiamos į paštomatus. Šiuo atveju jis yra visai šalia pašto, todėl patogu ir klientams, ir į jį siuntas dedantiems pašto darbuotojams – nereikia niekur toli eiti.“

Rinkodaros ir pardavimų vadovas atviravo, kad Klaipėdos rajone artimiausiu metu nenumatoma plėsti LP EXPRESS paštomatų tinklo, bet situacija nuolat stebima bei atsižvelgiant į klientų poreikius priimami sprendimai.

„Jeigu matysime poreikį, apsvarstysime plėtros galimybę“, – teigė Norbertas Žioba.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,