Logo
 Spausdinti šį puslapį

B. Markauskas: balsuodami už gyventojų idėjas, mes visi verčiame naują puslapį

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
B. Markauskas. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. B. Markauskas. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Pernai žengę pirmuosius žingsnius su Dalyvaujamuoju biudžetu, turbūt, net nelabai tikėjome, kad jau pirmaisiais metais sulauksime tiek daug gyventojų idėjų. Tačiau dabar akivaizdu, kad šis projektas žmonių labai lauktas. Aktyvumas buvo labai didelis, projektai, kaip būtų galima pagerinti gyvenamąją aplinką, buvo teikiami net du mėnesius. Didžioji dauguma jų susiję su sportine veikla, laisvalaikio praleidimu, įvairių erdvių pritaikymu kultūrinei veiklai.

 

Kuo man patinka Dalyvaujamasis biudžetas? Tuo, kad yra Jūsų rankose. Jūs teikiate idėjas, Jūs balsuojate už jas, Jūs ir išrenkate, kurios idėjos yra vertos įgyvendinimo. Na, o Savivaldybė tik skiria lėšas ir rūpinasi, kad Jūsų pasirinktos idėjos virstu realybe – sutvarkytais paplūdimiais, riedlenčių ar BMX dviračių parkais, vaikų žaidimo ar sporto aikštelėmis, treniruokliais, fontanais.

O balsavimas jau prasidėjo, jis tęsis iki kovo 30 dienos. Šioje nuorodoje https://www.klaipedos-r.lt/index.php?2013180982 galite susipažinti su visais projektais, taip pat čia rasite ne tik interaktyvų žemėlapį su išsamia informacija apie kiekvieną projektą ir kaip jis atrodys realybėje, bet ir nuorodą į elektroninį balsavimą. Tarpusavyje varžosi ne tik projektai, bet ir kategorijos, kurių yra trys. Galima rinktis iš 11 didelės apimties projektų, 11 mažos visame rajone ir 3 mažos vertės Gargždų mieste. Kiekviena kategorija turi savo lėšų krepšelį, o iš viso idėjų įgyvendinimui esame skyrę net 300 tūkstančių eurų.

Nepamirškite, kiekvienas Jūsų galite balsuoti už tris projektus. Tad įėję į balsavimo platformą, būtinai užpildykite visus reikiamus laukelius, tada pažymėkite projektus, kurie Jums atrodo įdomiausi ir paspauskite PATEIKTI. Tik atlikus šiuos žingsnius, Jūsų balsas bus užskaitytas. Balsuoti galima tik vieną kartą!

Kaip rajono gyventojas aš jau taip pat balsavau. Išsirinkau, mano manymu, įdomiausius projektus. Kaip ir sakiau, viskas priklauso nuo Jūsų aktyvumo. Laimės tie projektai, kurie surinks daugiausiai gyventojų balsų. Tad sėkmės renkantis, sėkmės balsuojat ir tegul nugali geriausi!

 

Užsakymo nr. SAV-2021-03-06

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,