Logo
 Spausdinti šį puslapį

Ketvirtfinalio varžybų apžvalga: „Šiauliai“ – Gargždų „Pramogos“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Futsal.lt nuotr. Asociatyvi Futsal.lt nuotr.

„Šiaulių“ – Gargždų „Pramogų“ rungtynėmis šį trečiadienio vakarą bus pratęstos 2020–2021 metų Optibet futsal A lygos atkrintamosios varžybos. Dvejų rungtynių serijos nugalėtojas pusfinalyje susikaus su čempiono titulą ginančiu Kauno „Žalgiriu“.

 

2021 m. kovo 10 d. 19.00 val.

„Šiauliai“ –„Pramogos“

Radviliškio sporto arena

 

Gargždų „Pramogos“

Daugkartiniai salės futbolo A lygos prizininkai „Pramogų“ atstovai šiame sezone ilgą laiką atrodė, tarsi, ne savi. Pergales, keitė pralaimėjimai, išsigelbėjimus – neįtikėtini taškų praradimai.

Be abejonės, įsimintiniausios (jiems patiems neigiama prasme) rungtynės buvo sužaistos vasario 2 dieną, kai turėdami trijų įvarčių persvarą, gargždiškiai per minutę įsigudrino praleisti keturis įvarčius ir pralaimėti rungtynes.

Per aštuonioliką reguliaraus sezono rungtynių „Pramogų“ atstovai surinko 27 taškus – tai yra keturiais taškais mažiau nei trečioje vietoje likę Mažeikių VIP futbolininkai ir trimis daugiau nei penktoje pozicijoje įsitaisę „Šiauliai“.

 

„Šiauliai“

Šiauliečių sezone milžinišką vaidmenį suvaidino didžiulė žaidėjų kaita. Turbūt, šis faktas susijęs su tuo, kad Saulės miesto atstovai per visą sezoną taip ir nesugebėjo suderinti savo gynybos. 95 (vidutiniškai po 5,2 įvarčio) praleisti įvarčiai yra blogiausias gynybinis rezultatas visoje lygoje.

Nieko keisto, kad šiauliečiai sugebėjo sudalyvauti dvejose (iš trijų) rezultatyviausių sezono rungtynių, kuriose buvo įmušta net po 16 įvarčių. Sausio 6-ąją „Šiauliai“ lygiosiomis 8:8 sužaidė su „Panevėžys-Sportidus“ atstovais, o priešpaskutinę žiemos dieną 2:14 nusileido Kauno „Žalgiriui“.

 

Tarpusavyje

Reguliariajame sezone šios komandos sužaidė du kartus ir abusyk pergales šventė „Pramogų“ atstovai“. Pirmajame rate gargždiškiai laimėjo 7:3, antrajame – 5:4.

Pirmose rungtynėse Algimantas Bačanskis per minutę įmušė du įvarčius, tačiau šiauliečių iš vėžių tai neišmušė. Beveik įpusėjus antrajam kėliniui rezultatas dar buvo 3:3, tačiau per paskutines vienuolika minučių įvarčius mušė gargždiškiai.

Antrose rungtynėse, kai atrodė, kad „Šiauliai“ išsigelbėjo ir iškovos tašką, paskutinę sekundę įvartį pelnė Valdas Pocevičius. Tokiu būdu jis nulėmė rungtynių baigtį.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,