Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gauti skiepą gali ir anksčiau vakcinuotų grupių nariai: kur kreiptis?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Įsigaliojo atnaujinta vakcinacijos nuo koronaviruso tvarka, leidžianti gyventojams pasirinkti, kurio gamintojo vakcina skiepytis. Gyventojai, kurie priklauso anksčiau vakcinuotoms prioritetinėms grupėms, t. y. gydytojai, mokytojai, socialinių įstaigų darbuotojai ir kt., tačiau yra nepasiskiepiję, gali pasiskiepyti pasirinkta vakcina nuo COVID-19 ir šiuo metu.

 

Senjorų skiepijimas

65+ amžiaus, prisiregistravę prie Gargždų pirminės sveikatos centro gyventojai, norintys gauti skiepą nuo COVID-19 viruso, skiepijimuisi gali registruotis internetu ir pasirinkti jiems patogų laiką.

Registruotis galite Gargždų PSPC interneto svetainėje www.gsc.lt, paspaudę mygtuką „E.registracija“. Tuomet lieka tik pasirinkti norimą datą ir spausti mygtuką „ieškoti“.

Registruojantis internetu per www.e-sveikata.lt, ieškant registracijos laiko, reikia nurodyti šiuos parametrus:

- paslauga: COVID skiepai;

- specialistas (gydytojas): DAIVA DRAKŠIENĖ.

Nepamirškite paspausti mygtuko „ieškoti“, nes tik tuomet vyksta paieška.

Tuos senjorus, kurie prisiregistravę prie kitos gydymo įstaigos rajone, kviečiame pačius skambinti į polikliniką šeimos gydytojai ar slaugytojai, ir pareikšti norą skiepytis. Būsite įtraukti į sąrašą ir paskirtas laikas, kada atvykti skiepytis.

 

Mokytojų, gydytojų, socialinių darbuotojų ir kt. prioritetinių grupių skiepijimas

Anksčiau nepasiskiepiję, tačiau tai padaryti panorę jau vakcinuotų grupių nariai apie apsisprendimą skiepytis turi informuoti savo tiesioginį vadovą.

Prioritetų sąraše esančių įstaigų vadovai, kaip ir anksčiau, rengs skiepytis norinčių darbuotojų sąrašus, kuriuose bus nurodoma, kokios vakcinos žmogus pageidauja, ir pateiks juos skiepijimo centrams. Darbuotojai apie jiems paskirtą skiepo laiką ir vietą bus informuojami per įstaigų vadovus.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,