Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Gintarėlis“ inicijavo respublikinį projektą – medžiuose įsikūrė pasakų personažai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Išpuikusi princesė“ ir „Pasiuntinė medūza“. Darželio bendruomenės nuotr. „Išpuikusi princesė“ ir „Pasiuntinė medūza“. Darželio bendruomenės nuotr.

Gyvenant nesibaigiančio suvaržymo, ribojimų laikotarpiu, žmogus, ypač mokytojas, gali išlaisvinti save kurdamas, taip suteikdamas džiaugsmo sau ir aplinkiniams.

 

Taip gimė ir Gargždų lopšelio-darželio „Gintarėlis“ inicijuotas respublikinis projektas „Įstaigos medžiai – atgyjantys pasakų personažai“, kuriuo siekėme sukurti žaismingą, vaikišką, nuotaiką pakeliančią aplinką.

Kūrybiškų bendruomenės narių dėka įgyvendinome projekto idėjas – pasakų personažai įsikūnijo įstaigos medžiuose. Kas rytą visus prie vartų pasitinka ir išlydi spalvinga „Pasipūtėlė papūga“, voroje išsirikiavę „Zebriukai Dryžiai“. Vakarais dėmesį patraukia iš tolo šviečianti „Pasiuntinė medūza“. Labiausiai vaikai pamėgo pasakų personažus „Seklį Morką“ ir „Senąjį Ąžuolą“, kuriuos tėvai bando įamžinti fotografijose.

Džiaugiamės, kad prie mūsų projekto prisijungė Panevėžio l/d „Gintarėlis“ ir kiti Klaipėdos rajono darželiai: „Ąžuoliukas“, „Saulutė“, „Naminukas“, Priekulės vaikų l/d, Vėžaičių pagrindinės mokyklos ikimokyklinio skyriaus pedagogai.

Sukurti įspūdingi pasakų personažai, puošiantys įstaigų aplinkas ir suteikiantys teigiamų emocijų ne tik bendruomenės nariams, bet ir praeiviams.

 

Darželio bendruomenės nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,