Logo
 Spausdinti šį puslapį

Markauskas: nematau konstruktyvumo, kai man yra primetamos direktoriaus ir vicemero kandidatūros

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Bronius Markauskas. Politiko feisbuko nuotr. Bronius Markauskas. Politiko feisbuko nuotr.

Praėjusi savaitė Klaipėdos rajone buvo įtempta – oficialiai pasikeitė valdančioji dauguma, po slapto balsavimo postus turėjo palikti Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos deleguoti Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas ir vicemerė Violeta Riaukienė. Meras Bronius Markauskas likęs dirbti mažumoje, panašu, nesiruošia lengvai tvirtinti visų naujosios valdančiosios daugumos numatytų kandidatų į vadovų pareigybes. Tokia žinute jis pasidalino savo feisbuko paskyroje.

 

„Gerai, kad naujieji valdantieji pripažino, jog vicemerės ir direktoriaus atleidimas yra tiesiog politika. Pagal juos, matyt, svarbiau žaidimas, kas ką, o ne tai, kad žmonės dirba gerai ir rajonas gauna naudą. Tokie žaidimai man niekada nepatiko ir tikrai jų nesiruošiu žaisti. Mano esminis tikslas – pradėti ir įsibėgėję darbai rajone neturi sustoti ar nutrūkti. Todėl dabar mano užduotis – kuo greičiau Tarybai pateikti naujas vicemero ir Administracijos direktoriaus kandidatūras. Keletą jau turiu ir tikiuosi, kad naujieji valdantieji jų neatmes tik todėl, kad jiems nepatinka“, – socialiniame tinkle dėstė rajono vadovas.

Jis akcentavo, kad valdantieji pabrėžia norintys konstruktyvaus bendravimo, to esą nori ir jis pats: „Tačiau nematau konstruktyvumo, kai man yra primetamos direktoriaus ir vicemero kandidatūros.“

„Įstatymas šioje vietoje labai aiškiai sako: siūlo ne Taryba, o meras. Tad tą ir darysiu. Žmones rinksiuosi ne pagal politinę priklausomybę, o pagal kompetencijas ir žinias. Labai tikiuosi, kad naujieji valdantieji tikrai nuoširdžiai nori konstruktyvaus darbo. Ateityje pamatysime, kiek tuose žodžiuose tiesos, kai bus tvirtinamos mano pasiūlytos vicemero ir Administracijos direktoriaus kandidatūros“, – baigė B. Markauskas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,