Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Banga“ su „Džiugu“ išsiskyrė taikiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Pirmadienį Telšiuose „Banga“ sužaidė lygiosiomis 1:1 su vietos „Džiugu“.

 

Abi komandos atsargiai pradėjo dvikovą ir labai brangino kamuolį. Įsibėgėjus kėliniui į porą šiek tiek aštresnių „Bangos“ bandymų „Džiugas“ atsakė kontrataka kairiuoju kraštu ir L. Ribeiro bandymu iš aštraus kampo. Po kelių minučių tas pats L. Ribeiro dar ir baudos smūgiu iš 20 metrų patikrino I. Driomovo budrumą.

19 minutę „Banga“ surengė ataką kairiuoju kraštu. D. Zubauskas atmetė kamuolį į baudos aikštelę įkirtusiam E. Stočkūnui. „Bangos“ saugas smūgiavo, šeimininkų vartų sargas nesėkmingai atmušė kamuolį prieš save ir B. Anisui beliko jį pasiųsti į vartus.

Dar kartą pavojingais išpuoliais komandos apsikeitė 28 minutę. L. Ribeiro pavojingai smūgiavo iš 18 metrų, tačiau kamuolys praskriejo greta vartų, o netrukus kitoje aikštės pusėje po E. Stočkūno bandymo kamuolys atsimušė į virpstą.

Jei pirmąjį pusvalandį kamuolį ilgiau kontroliavo „Banga“, tai paskutines penkiolika minučių aktyvesnis buvo „Džiugas“. Tiesa, tikrai pavojingas buvo tik L. Ribeiro smūgis iš 18 metrų, kai I. Driomovui teko nukreipti kamuolį virš vartų.

Antrajame kėlinyje pirmąją rimtesnę progą sukūrė „Banga“ – D. Zubauskas smūgiavo iš baudos aikštelės, tačiau vartininkas kamuolį sugavo. Netrukus įtampa kilo jau prie gargždiškių vartų, tačiau O. Aksonov paskutinę akimirką išmušė kamuolį už galinės linijos.

Arti tikslo šeimininkai buvo 62 minutę, kai po sumaišties baudos aikštelėje Y. Koike smūgiavo iš kelių metrų, tačiau nepataikė į vartus.

76 minutę komandos eilinį kartą apsikeitė pavojingais išpuoliais. D. Zubauskui nepavyko pabėgti nuo gynėjų, o bandymas smūgiuoti iš toli nesukėlė didelių problemų telšiškių vartų sargui. Jau netrukus „Džiugo“ puolėjas A. Emsis iš baudos aikštelės sukirto į virpstą.

Sėkmingai beveik visas rungtynes savo vartus gynusi „Banga“ suklydo 88 minutę. Ne pačio pavojingiausio N. Milev smūgio iš kairiojo krašto gynėjai nepasiekė ir kamuolys nusileido tolimajame vartų kampe.

Jau visai besibaigiant rungtynėms šeimininkai galėjo ir dar labiau nuskriausti gargždiškius, bet I. Driomovui pavyko atremti pavojingą L. Ribeiro smūgį iš kelių metrų.

 

Džiugas (Telšiai) – Banga (Gargždai) 1:1 (0:1).

Įvarčiai: 88 min. N. Milev (Džiugas); 19 min. B. Anisas (Banga).

Įspėjimai: 27 min. M. Vasiliauskas, 36 min. D. Arlauskis, 59 min. L. Ankundinovas (Džiugas); 45 min. Y. Pavlyk (Banga)

„Bangos“ sudėtis: I. Driomovas, V. Antužis (67′ S. Urbys), E. Bračkus, O. Aksonov, Y. Pavlyk, E. Stočkūnas, K. Urbaitis (81′ M. Petrikas), S. Yoshikawa, B. Anisas (70′ E. Mukanya), I. Venckus (46′ S. Rakauskas), D. Zubauskas (81′ A. Šveistrys). Atsargoje liko: K. Smilingis, N. Hashiguchi.

 

Kitas rungtynes „Banga“ žais Gargžduose gegužės 7 dieną 18 valandą su „Panevėžiu“.

 

Primename, kad šiuo metu į Optibet A lygos rungtynes gali atvykti tik 150 žiūrovų. Jei norite būti tarp laimingųjų dvikovų su „Panevėžiu“ ir Vilniaus „Žalgiriu“ žiūrovų – įsigykite abonementą!

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,