Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kompiuteriniai žaidimai: ar galima užsidirbti iš mylimo hobio?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Skaitmeninių pramogų amžiuje, kompiuterinių žaidimų populiarumas sparčiai auga globaliniu mastu, neaplenkdamas ir Lietuvos. Vis daugiau lietuvių renkasi kelias laisvas valandas praleisti pasineriant į nuotykius kitapus ekranų, dažnai ir su draugų kompanija. Visgi, neretai ilgainiui turima įranga bei žaidimai pabosta ir namuose renka dulkes, užuot patekę į kitų žaidėjų rankas, kur jie būtų vėl naudojami su džiaugsmu. Internetinė parduotuvė „Eneba“ siūlo pasinaudoti patogia pardavimų platforma parduoti žaidimus, konsoles bei jų priedus, ar įsigyti naują ir naudotą įrangą palankiomis kainomis.

 

Proga užsidirbti

Fizinių pardavimų funkcionalumas „Eneba“ tinklalapyje atveria puikią galimybę žaidėjams talpinti bei pirkti žaidimus, konsoles ir jų priedus be jokių papildomų mokesčių. Šioje svetainėje Lietuvos gyventojai gali parduoti ir pirkti „PlayStation“, „Xbox“ bei „Nintendo“ gamintojų įrangą, žaidimus – apsilankę internetinėje parduotuvėje ne tik greitai juos parduosite, bet už pirmą pardavimą taip pat gausite ir 5 Eur bonusą. Taigi, jei jūsų namuose dulka naudoti „PlayStation 4“ žaidimai, ar žaidimų konsolė su priedais, pravartu pasinaudoti šia ekonomiška alternatyva ir susigrąžinti dalį pajamų bei užsidirbti papildomai.

 

Platforma, skirta visiems

Fizinių prekių pardavimų platforma Eneba.com svetainėje startavo 2021-ųjų sausio mėnesį – jau dabar matomos populiariausių parduodamų bei perkamų prekių tendencijos. Dabartiniai pirkimai rodo, kad ankstesnių kartų žaidimų konsolės ir diskai yra labai paklausūs Lietuvos pirkėjų tarpe. Ypatingai perkami naudoti „Nintendo Switch“ žaidimai, „Xbox One“ žaidimai bei PS4, PS5 diskai ir konsolės. Talpinamų prekių pasirinkimas nuolat auga, todėl šioje el. parduotuvėje net ir išrankiausi gali rasti jiems tinkamus žaidimus ar įrangą patraukliausia kaina.

Paskata gyventojams, kurie nori užsiimti pardavimais – skelbimų talpinimas svetainėje ir prekių siuntimas yra nemokami, todėl pardavimai nekainuoja papildomų lėšų. Norintys parduoti prekes, svetainės pagrindiniame puslapyje turi paspausti ‘parduok’ mygtuką, kuris nukreipia į registracijos puslapį. Kuriant skelbimą, vartotojams pateikiamos instrukcijos kaip ir kokią informaciją reikia pateikti apie parduodamą prekę, kaip patalpinti skelbimą, sekti pardavimų procesą, taip pat paaiškinamas prekės siuntimas.

 

Saugumas – svarbiausia

Žinoma, saugumas yra vienas iš svarbiausių aspektų, lėmusių Eneba.com parduotuvės populiarumą ir užtikrinančių efektyvią prekybą šioje internetinėje erdvėje. Bendras elektroninės parduotuvės patikimumo rodiklis įvertinimų tinklalapyje „TrustPilot“ siekia net 4,6 balo. Šis reitingas pabrėžia šios svetainės saugumą bei pirkėjų pasitikėjimą. Vartotojų pasitikėjimas „Eneba“ svetaine kyla iš komandos pastangų užtikrinti pardavėjams ir pirkėjams saugią bei palankią internetinę pardavimų erdvę bei sparčią apsipirkimo patirtį. Siekdama įvykdyti šį tikslą, komanda akylai filtruoja skaitmenines žaidimų prekes parduodančius tiekėjus bei įdiegė funkciją, kurios dėka fizinių prekių pardavimo procese pirkėjas ir pardavėjas dalyvauja lygiavertiškai.

Svetainės sistemoje skelbimus talpinantys pardavėjai prašomi pateikti kuo tikslesnę informaciją apie parduodamą fizinę prekę bei jos būklę, kad pirkėjo lūkesčiai atitiktų gautą pirkinį. Sėkmingai įvykus pardavimui, pardavėjo sąskaitą pinigai pasiekia tik tada, kai pirkėjas atsiima prekes ir išsiunčia patvirtinimą apie skelbimą atitinkančią gautą prekę. Tokiu būdu vyksta saugi tarpusavio prekyba. Taigi, norintys atlaisvinti vietą namuose kviečiami pasinaudoti šia ekonomiška alternatyva, o tie, kurie ieško įsigyti įrangą bei žaidimus pigiau, tai gali padaryti Eneba.com svetainėje.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,