Logo
 Spausdinti šį puslapį

Penktadienį „Banga“ namų aikštėje priims vienus lyderių

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/FK Banga nuotr. Jurgitos Riekašienės/FK Banga nuotr.

Penktadienį 18 valandą Gargždų miesto stadione „Banga“ susitiks su „Panevėžiu“.

 

Šiuo metu panevėžiečiai „Optibet“ A lygoje užima antrąją vietą ir tik dviem taškais atsilieka nuo pirmaujančios Marijampolės „Sūduvos“. Vienintelę nesėkmę būsimieji „Bangos“ varžovai patyrė balandžio 20 dieną, kai Vilniuje 0:2 nusileido „Riteriams“.

„Panevėžys“ ne tik sėkmingai rungtyniauja lygoje, tačiau laimėjo ir Supertaurę, po baudinių serijos įveikęs Vilniaus „Žalgirį“.

Kovo 20 dieną Panevėžyje vykusi pirmoji tarpusavio dvikova „Bangai“ susiklostė ne itin sėkmingai. Jei pirmajame kėlinyje į Elivelto įvartį gargždiškiai atsakė tiksliu S. Yoshikawa smūgiu, tai antrajame kėlinyje panevėžiečiai savo progas pavertė trimis įvarčiais (du – J. Elias ir – vienas T. Eliošiaus), o „Bangai“ pavyko sušvelninti rezultatą tik pačioje rungtynių pabaigoje S. Urbio realizuotu baudiniu – 2:4.

Primename, kad į šias rungtynes galės atvykti tik 150 žiūrovų. Jei norite būti tarp laimingųjų dvikovos su „Panevėžiu“ žiūrovų – įsigykite abonementą!

Abonementą įsigyti galima TICKET MARKET interneto svetainėje.

Tie, kuriems nepavyks patekti į stadioną, galėsite stebėti tiesioginę transliaciją per TV6 televiziją ir TV3 interneto svetainę.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,