Logo
 Spausdinti šį puslapį

Seimo nariui parūpo TS-LKD Klaipėdos rajono skyriaus reikalai ir jis paleido melagieną

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
R. Petrauskienė. Asmeninio archyvo nuotr. R. Petrauskienė. Asmeninio archyvo nuotr.

Neseniai socialiniuose tinkluose buvo paskleista klaidinanti informacija, apie neva iš TS-LKD Klaipėdos rajono skyriaus besitraukiančius žmones.

 

Ilgametis TS-LKD oponentas melagingai išpūstą žinią paskleidė neatsakingai, nepatikrinęs informacijos arba sąmoningai – norėdamas suklaidinti. Bet kuriuo atveju, toks elgesys nėra politiškai brandus, todėl privalu prisiimti atsakomybę už skleidžiamą melą.

EINAME KOJA KOJON. Klaipėdos rajono skyrius, kaip ir visa Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų bendruomenė, šiuo metu tvirtai vienu žingsniu žengia kartu tiek su premjere Ingrida Šimonyte, tiek kartu su mūsų frakcija Seime. Esame valdančiojoje partijoje, todėl jaučiame atsakomybę prieš jai mandatą suteikusius Lietuvos rinkėjus. Sieksime ir toliau nuoseklaus bendros rinkiminės programos įgyvendinimo.

DISKUTUOJAME IR SUTARIAME. Tiek partijoje, tiek skyriuje tam tikrais klausimais yra įvairių nuomonių, tai jungtinė bendruomenė iš konservatorių, krikdemų ir politinių kalinių, tad tai normalu. Kaip ir visose partijose, taip ir mūsų – kasmet vyksta narių rotacija. Paskutiniu metu iš mūsų skyriaus narių pasitraukė trys, savo vietos neatradę asmenys. Per tą patį laikotarpį, po LR Seimo rinkimų, į skyrių priėmėme keturis naujus narius, tad bendrai matome mūsų gretų padidėjimą.

Naudodamasi proga noriu PAKVIESTI JUNGTIS į mūsų – stipraus ir aktyvaus TS-LKD Klaipėdos rajono skyriaus narių gretas! Tapti nariu galite užsiregistruodami šioje nuorodoje – www.tsajunga.lt/tapk-nariu/, arba skambinkite Lukui telefonu +370 606 69 132.

 

TS-LKD Klaipėdos r. skyriaus pirmininkė Rasa Petrauskienė

 

 

Užsakymo nr. TS-LKD Klaipėdos r. skyrius-2021-06-03

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,