Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų miesto stadione atnaujinta bėgimo takų danga

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Sporto centras informuoja, kad buvo atnaujinta Gargždų miesto centrinio stadiono bėgimo takų danga. 2020 metų vasarą, po Gargždų sporto mokyklos ir Klaipėdos rajono savivaldybės BĮ Sporto centro reorganizavimo, stadionas perduotas valdyti Sporto centrui. Tuomet ir pastebėta, kad stadiono bėgimo takų ir krepšinio aikštelių danga yra labai prastos būklės, stipriai nusidėvėjusi ir neatitinkanti saugos reikalavimų.

 

Kreiptasi į Klaipėdos rajono savivaldybę su prašymu atlikti dangos ekspertizę. Įvertinus dangos būklę ir atlikus išsamų tyrimą, nustatyta, kad dangos liejimo darbai buvo atlikti netinkamai, medžiagų sudėtis skiriasi, dangos storis yra plonesnis nei nurodyta techninėje specifikacijoje. Ieškinys perduotas teismui. Dangos liejimo darbus atlikusi įmonė sutiko pasirašyti taikos sutartį ir iš naujo perlieti 135 metrus nusidėvėjusios guminės dangos.

Po dviejų savaičių trukusių darbų pagaliau galime pasidžiaugti atsinaujinusiais bėgimo takais ir krepšinio aikštelėmis. Atnaujinimo darbus iš savo lėšų atliko rangovas, o aikštelių ir bėgimo takų linijos perdažytos iš Klaipėdos rajono sporto aikštelių atnaujinimo programai skirtų lėšų. Darbai atlikti likus mažiau nei pusei metų iki garantinio termino pabaigos.

Nuo šiol stadione vėl galės vykti lengvosios atletikos varžybos, o lengvaatlečiai ir kitų sporto šakų atstovai galės nebesibaiminti ir saugiai bei kokybiškai sportuoti.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,