Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vyko susitikimas-konferencija „Nepatogus jaunimas. Karantinas“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Konferencijos dalyviai. Gargždų atviro jaunimo centro nuotr. Konferencijos dalyviai. Gargždų atviro jaunimo centro nuotr.

Antradienį Gargždų jaunimo parke vyko tarpinstitucinis susitikimas-konferencija „Nepatogus jaunimas. Karantinas“, kuriame ne tik buvo skaitomi pranešimai apie esamą situaciją, bet ir dalijamasi gerąja patirtimi su kolegomis, dirbančiais su jaunimu.

 

Sveikinimo žodį tarė Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Rasa Petrauskienė.

Jaunimo reikalų departamento atstovai dalijosi patirtimi apie jaunimą karantino metu, jaunimo tendencijas ir problematiką, kaip pasiekti jauną žmogų ir kokią įtaką padarė karantinas jų gyvenimo tempui.

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai pateikė jaunimo nusikalstamumo tendencijas ir statistiką karantino metu, o 0Visuomenės sveikatos biuro specialistai dalijosi patirtimi apie jaunimui palankios sveikatos priežiūros paslaugas.

VŠĮ „Mindify“ pasakojo apie Covid-19 grėsmes ir paveiktis vaikų ir jaunimo psichikos sveikatai.

Jaunimo savanoriškos tarnybos vadovė Klaipėdos rajone Inesa Gaudutytė pristatė JST Programos galimybes jaunimui Klaipėdos rajone. Užimtumo tarnybos vyriausioji specialistė, įdarbinimo konsultantė Aušra Kučinskaitė pristatė jaunimo nedarbo statistiką visoje Lietuvoje ir jo atitiktį Klaipėdos rajone.

„Norime padėkoti už tokią pozityvią popietę ir kad visi dirbame dėl vieno bendro tikslo, kad Lietuvoje gyventi būtų gera, kad karantinas ir kitos negandos kuo mažiau pakenktų jauniems žmonėms, kad didėtų atsparumas dirgikliams ir būtume pagalba vieni kitiems! Dėkojame visiems dalyvavusiems 5-oje jubiliejinėje konferencijoje ir tikimės sklandaus bendradarbiavimo ateityje!“, – dėkojo Gargždų atviro jaunimo centro atstovai.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,