Logo
 Spausdinti šį puslapį

Sekmadienį – „Bangos“ akistata su telšiškiais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Sekmadienį 17 valandą Gargždų miesto stadione „Banga“ susitiks su Telšių „Džiugu“.

 

Tai bus jau antroji žemaičių tarpusavio dvikova Optibet A lygoje. Gegužės 3 dieną Telšiuose vykusiose rungtynėse „Banga“ ilgą laiką pirmavo po B.Aniso įvarčio pirmajame kėlinyje, tačiau artėjant dvikovos pabaigai telšiškiai rezultatą išlygino (1:1).

Po susitikimo su „Banga“ Telšių klubas buvo patekęs į duobę – 2:3 nusileido „Dainavai“, 0:1 Kauno „Žalgiriui“ ir 1:2 „Nevėžiui“. Tiesa, šias nesėkmes kompensavo pergalė Telšiuose prieš „Sūduvą“ (2:1). Po rinktinių pertraukos „Džiugas“ išbandė jėgas su dviem sostinės ekipomis – 1:1 sužaidė su „Riteriais“ ir 0:3 pralaimėjo „Žalgiriui“.

„Bangos“ nesėkmių ruožas buvo užsitęsęs kiek ilgiau, tačiau paskutiniajame ture gargždiškiai pagaliau pasiekė pergalę – 2:0 įveikė „Nevėžį“.

Beje, sekmadienio rungtynės bus pirmosios iš trijų tarpusavio susitikimų serijos. Kadangi šių metų Optibet A lygos tvarkaraštis sudėliotas taip, kad europiniuose turnyruose nedalyvaujančios komandos neturėtų beprasmiškai ilgos pertraukos, „Banga“ ir „Džiugas“ liepos mėnesį (liepos 16 ir 30 dienomis) sužais ir trečiojo bei ketvirtojo ratų tarpusavio rungtynes.

Bilietus į šio sekmadienio dvikovą įsigyti galima TICKET MARKET interneto svetainėje.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,