Logo
 Spausdinti šį puslapį

Užimtumo tarnyba atveria klientų aptarnavimo skyrius

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Vyriausybei priėmus nutarimą atšaukti karantiną šalyje, darbo organizavimo pokyčių imasi ir Užimtumo tarnyba. Nuo liepos 1 dienos klientų aptarnavimo skyriuose bus atnaujintas kontaktinis gyventojų aptarnavimas. Tiesa, nors epidemiologinė situacija šalyje gerėja, prioritetu ir toliau išliks nuotolinių paslaugų teikimas.

 

„Nauji klientai registruotis Užimtumo tarnyboje kaip ir iki šiol yra kviečiami internetu. Taip pat svarbu žinoti, kad jau užsiregistravusiems asmenims konsultacijos dieną atvykti kontaktiniam aptarnavimui nereikės. Paskirtu laiku nuotolinėmis priemonėmis su klientu susisieks jį aptarnaujantis specialistas. Su juo derins ir tolesnius paslaugų teikimo būdus“, – paaiškino Vaida Kamandulienė, laikinai einanti Užimtumo tarnybos Priemonių įgyvendinimo organizavimo skyriaus vedėjo pareigas.

Prasidėjus antram šių metų pusmečiui, į Užimtumo tarnybą atvykti galės tik iš anksto su savo specialistu susisiekę ir konkretų aptarnavimo laiką sutarę gyventojai. Tai padės valdyti klientų srautus klientų aptarnavimo skyriuose ir prisidės prie visų klientų ir darbuotojų saugumo.

Atkreipiame dėmesį, kad ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių turintys asmenys (karščiuojantys, sloguojantys, kosintys ir pan.) – nebus aptarnaujami.

Įėjus į patalpą būtina laikytis asmens apsaugos priemonių: dėvėti burną ir nosį dengiančias medicinines veido kaukes (prisidengę skarelėmis, šalikais ar kitomis alternatyviomis priemonėmis – į patalpas nebus įleidžiami). Taip pat išlieka reikalavimai dezinfekuoti rankas, kosint ar čiaudint – prisidengti veidą alkūne ar servetėle, laikytis ne mažesnio nei 2 metrų atstumo vienas nuo kito, be reikalo neliesti paviršių.

 

Šalies gyventojai ir toliau bus aptarnaujami nuotoliniu būdu šiomis priemonėmis:

bendruoju konsultacijų telefonu 1883 arba +370 5 250 0883;

registruojantis internetu www.uzt.lt, paspaudus nuorodą Registracija Užimtumo tarnyboje (per Elektroninės valdžios vartus). Nesant šios galimybės registruotis taip pat galima telefonu.

Aktuali informacija skelbiama Užimtumo tarnybos interneto svetainėje ir socialiniuose tinkluose „Facebook“ bei „LinkedIn“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,