Logo
 Spausdinti šį puslapį

Grįžta nemokamos krepšinio treniruotės vaikams: kviečia registruotis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Praėjusių metų krepšinio treniruočių akimrika. S. Vaičienės nuotr. Praėjusių metų krepšinio treniruočių akimrika. S. Vaičienės nuotr.

Visą liepos mėnesį, nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, vakarais „Minijos“ progimnazijos stadione vyks nemokamos krepšinio treniruotės. 1–5 klasių moksleivius (ir berniukus, ir mergaites) nuo 17 iki 18.30 val. sportuoti kvies Gargždų krepšinio komandos vadovas Justas Bražas. Socialinę iniciatyvą jis organizuoja jau antrus metus iš eilės. Šiemet kiekvienas aktyvus krepšinio treniruočių nepraleisiantis dalyvis gaus po vertingą dovaną – krepšinio kamuolį.

 

Treniruotės prasidės nuo liepos 5 dienos. Nuspręsta atsisakyti treniruočių penktadieniais, nes buvo pastebėta, kad šią dieną susirinkdavo perpus mažiau vaikų. Praėjusiais metais socialinė akcija itin pavyko – pasiūlymas sportuoti sudomino apie 60 mažųjų sporto entuziastų iš Gargždų, Dauparų, Endriejavo, Dovilų ir kitų aplinkinių miestelių.

Kaip ir kiekvieną vasarą, bus mokoma įvairių krepšinio žaidimo gudrybių, kamuolio varymo technikos, motyvacijai skatinti bus organizuojami įvairūs konkursai, kurių nugalėtojams įteikiami rėmėjų įsteigti prizai.

Taip pat ketinama pakviesti įdomių svečių, vietinių žinomų žmonių, kurie pasidalins savo istorijomis, papasakos apie vykdomą veiklą. Praėjusiais metais į šią krepšinio stovyklą buvo užsukęs ir Paulius Jacikas – Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės ir „Žalgirio“ komandos kineziterapeutas, dovanojęs baudų metimo konkurso nugalėtojams kamuolį ir marškinėlius su rinktinės narių parašais.

„Vaikai įlindę į telefonus, trūksta judėjimo, be to, visos stovyklos yra mokamos, tad norisi skirti savo laiko prasmingam vaikų laisvalaikiui“, – sako socialinės iniciatyvos sumanytojas J. Bražas.

Gražią idėją sutiko paremti bei prizus įsteigė ir nemažai rėmėjų: portalas „Mano Gargždai“, UAB „Aldasta“, kavinė „Rūta saldainiai ir kava“, kavinė „Auksinis liūtas“, UAB „Sportpoint“, „AGO textile“, „Varlė“ parduotuvė Gargžduose.                                                              

Kviečiame registruotis https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTmVJlWCn-ur9jAHXs9EKIElD1xZbOSjH2gRSbuv0a-w3v8Q/viewform

Kilus klausimams, skambinkite treneriui telefonu 8 655 52 968.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,