Logo
 Spausdinti šį puslapį

„OCR Gargždai“ klubui – pirmasis tarptautinis medalis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„OCR Gargždai“ klubo nuotr. „OCR Gargždai“ klubo nuotr.

Liepos 3 dieną „OCR Gargždai“ klubo atstovai dalyvavo Latvijoje vykusiose tarptautinėse ekstremalaus bėgimo varžybose „Drosmes Skrejens“, kuriose iš viso dalyvavo 355 dalyvių. Bendroje įskaitoje „OCR Gargždai“ komanda iškovojo 2 vietą. Gargždų vėliavą šiose varžybose nešė Aleksandras Ivanauskas, Antanas Gembutas, Modestas Putrius, Simonas Muižė, Donatas Ivanauskas bei Mantas Šedys.

 

„Įspūdžiai – patys geriausi, organizavimas varžybų, kaip visada – aukšto lygio“ – komentavo vienas „OCR Gargždai“ įkūrėjų Donatas Ivanauskas.

Šiose Latvijoje vykstančiose varžybose klubo atstovai dalyvavo ir praėjusiais metais – tuomet varžėsi viename iš etapų Liepojoje.

„Buvo labiau pasibandymas, o šįkart vykome su tikslu užlipti ant prizinės vietos pakylos, kas puikiai pavyko. Tai pirmas asociacijos „OCR Gargždai“ tarptautinis laimėjimas, bet tikime – tikrai ne paskutinis“, – džiaugėsi klubo atstovas.

Pasak jo, dar liko nemažai etapų „Drosmes Skrejens“ Latvijoje, kuriuose bus ir Gargždų atstovų.

Pašnekovas įvardijo, kokias teko įveikti kliūtis: „Kliūtys – 7 km trasa kalnuotoje vietovėje (faktiškai rodė laikrodis 8 km po finišo) – trail bėgimas grioviais ir miško takeliais, bėgimas į stačią kopą žvyro karjere ir nusileidimas, lindimas per tunelį, lindimas ir lipimas per medines sienas, alpinistinis sienelių perėjimas, maišo permetimas per kliūtį, svorio užtempimas į viršų, padangos vartymas, padangos tempimas su virve, kopimas į kalną, nusileidimas, ėjimas ant rankų kojas atremiant į sienelę, rąsto tempimas vandeniu, 3 rąstų pernėrimas po vandeniu, kibirų sėmimas ir tempimas į kalną, bėgimas smėliu paplūdimiu, plaukimas, laipteliai, rasto nešimas, lindimas po spygliuota viela, balanso išbandymas ant lentų, lindimas po elektros srove primaitintais laidais, galiausiai tinklo siena, ledo vonia ir finišas.“

Kitas etapas – liepos 17 d. Plavine, Latvijoje.

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,