Logo
 Spausdinti šį puslapį

Praūžė pirmasis Klaipėdos rajono 3 prieš 3 čempionato etapas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos nuotr. Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos nuotr.

Liepos 10-ąją „Gargždų pramogos“ sporto aikštyne įvyko pirmasis Klaipėdos rajono 3 prieš 3 čempionato turas, kuriame dalyvavo 28 komandos.

 

Pirmosios tokio tipo Gargždų sporto centro ir Gargždų miesto krepšinio komandos organizuojamos pirmenybės pritraukė įvairaus amžiaus krepšinio mėgėjų ir jaunųjų talentų. 1 ture dalyvavo ekipos iš Vilniaus, Kauno, Kelmės, Klaipėdos, Kretingos, Šilutės, Gargždų ir kt. Klaipėdos rajono miestų.

„Labai džiugu, kad mūsų nauja iniciatyva suorganizuoti pirmąjį atvirą Klaipėdos rajono 3 prieš 3 krepšinio čempionatą pagal FIBA taisykles buvo priimta komandų ir sulaukėme tikrai ne mažo skaičiaus dalyvių. Turėjome puikias sąlygas, aukšto lygio aptarnavimą ir įvairiuose turnyruose žaidusių žaidėjų delegacija, kas skatina mus siekti dar aukštesnių tikslų kituose etapuose“, – po pirmojo turnyro komentavo „BC Gargždai“ komandos vadovas Justas Bražas.

Turnyras sulaukė ne tik įvairiuose turnyruose dalyvaujančių žaidėjų, bet ir Lietuvos vyrų rinktinės žaidėjo Roko Jokubaičio vizito, kuris atvyko palaikyti turnyre dalyvavusio savo tėčio Aivaro Jokubaičio (komanda „Ramibėlė“ iškovojo 4-ąją vietą Mėgėjų grupėje).

 

Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,