Logo
 Spausdinti šį puslapį

Dviračių mėgėjus kviečia į žygį gamtos keliais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Iniciatyvus vėžaitiškis Valdas Dumašius kviečia visus norinčius sekmadienį 10 val. prisijungti prie dviračių žygio ir drauge įveikti 80 km maršrutą rajono gamtos takais.

 

Planuojamas maršrutas – Gargždai–Veiviržėnai–Lankupiai–Dituvos sodai–Dovilai–Gargždai.

„Kviečiu visus norinčius prisijungti. Neskubant, pasimėgaujant miškais, laukais. Trasa ypatinga tuo, kad daugiausiai bus minama žvyrkeliais, miškų, pievų keliais. Pamatysime daug gyvūnų, ūkininkų sodybų, besiganančių arklių. Minimaliai civilizacijos. Galėsime jaustis saugiai, nes automobilių bus tikrai nedaug“, – žadėjo dukart trasą jau įveikęs rajono gyventojas.

Jis teigė, kad sekmadienį prognozuojama kiek vėsesnė diena, tad tikimasi palankaus oro dviračių žygiui. Esą bus lanksčiai reaguojama į keliautojų poreikius – sustojama pagal poreikį pavalgyti ar nusimaudyti.

„Rudenį vėl gresia uždarymas, pasinaudokime galimybe pabendrauti, susipažinti, kad galėtume ir vėliau susitikti, keliauti panašiuose žygiuose“, – kalbėjo V. Dumašius.

Jis teigė, kad norintys gali prisijungti ir tarpinėse stotelėse, dviratininkai Veiviržėnuose turėtų būti apie 12 val.

80 km maršrutas, pasak pašnekovo, jo tyrinėtas, atrastas, nedidelė dalis jo dubliuosis su„EuroVelo 10“ ir kalnų dviračių trasomis.

Susitikimo vieta – automobilių stovėjimo aikštelė prie Gargždų parko. Laikas – liepos 18 d. 10 val.

Tel nr. pasiteiravimui 8 670 416 73 (Valdas).

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,