Logo
 Spausdinti šį puslapį

Į Minijos slėnį grįžta nemokami kino seansai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi organizatorių nuotr. Asociatyvi organizatorių nuotr.

Atsinaujinęs ir išaugęs festivalio KINO PAVASARIS projektas KINO KARAVANAS pradeda 2021 m. vasaros kino ekspediciją: per liepos ir rugpjūčio mėnesius aplankys net 40 Lietuvos miestų ir miestelių, kur surengs virš 100 filmų peržiūrų po atviru dangumi.

 

Gargždų atviras jaunimo centras, kartu su partneriu Gargždų kultūros centru, trečius metus iš eilės organizuoja „Kino karavano“ filmų peržiūras po atviru dangumi Gargžduose!

Kviečiame atvykti turiningai praleisti laiką Gargždų Minijos slėnyje, pasitiesus pledukus žiūrėti pripažintus „Kino pavasario“ filmus gamtos apsuptyje

Projektas finansuojamas iš Jaunimo reikalų departamento prie socialinės apsaugos ir darbo ministerijos projekto „Ištrūk“ ir Klaipėdos rajono savivaldybės Jaunimo inciatyvos projekto „Kino filmai po atviru dangumi“.

 

RUGPJUČIO 1 d. pievoje Minijos slėnyje

Programa:

16 val. filmas VAMPYRIUKAS (rež. Joann Sfar, 2020, Prancūzija, 85 min., V)

Apie filmą: Kartą vaiduoklių name gyveno mažasis vampyras. Nors laiką leido linksmųjų pabaisų draugijoje, vis tiek siaubingai nuobodžiavo. Vieną dieną nusprendė slapta išsmukti iš namų ir leistis į nuotykį ieškoti naujų draugų.

 

18 val. filmas ŽMONĖS, KURIUOS PAŽĮSTAM (rež. Tomas Smulkis, 2020, Lietuva, 90 min., N-13)

19.30 val. susitikimas su filmo aktore Milda Noreikaite.

Apie filmą: Vilnius, keturios karštos vasaros dienos. Po seniai patirtos traumos Goda iš naujo mokosi atrasti ryšį su kitu žmogumi. Visą laiką gyvenusi saugų, kitų suplanuotą gyvenimą Justė pagaliau ryžtasi pati priimti sprendimą. Vytas po dvidešimties metų santuokos palieka šeimą, taip ir neišdrįsęs pasakyti tikrosios priežasties. Anatolijaus balsas sujungia šias istorijas ir patirtis į būseną, iš kurios kiekvienas savaip stengiasi ištrūkti ir atrasti vidinę laisvę nuolat besikeičiančioje ir naujus standartus formuojančioje visuomenėje.

 

20.15 val. filmas TRIUMFAS (rež. Emmanuel Courcol, 2020, Prancūzija, 105 min., N-13)

Apie filmą: Etjenas, talentingas, bet vargstantis aktorius, nusprendžia suorganizuoti teatro dirbtuves kalėjime, kurių tikslas – pastatyti spektaklį pagal įžymiąją pjesę „Belaukiant Godo". Visų nuostabai pasirodymas sulaukia itin didelio pasisekimo, dėl to kaliniams išduodamas leidimas pasirodymus organizuoti už kalėjimo ribų. Turo metu Etjenas užmezga itin artimą ryšį su spektaklio trupe, kurios likimas bus nuspręstas per paskutinį pasirodymą Paryžiuje.

 

Vadovaujantis visomis šiuo laikotarpiu galiojančiomis COVID-19 rekomendacijomis, reikalinga išankstinė registracija.

Registracijos forma.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,