Logo
 Spausdinti šį puslapį

Jakiškiai linksminosi tradicinėje vasaros šventėje „Čia gera sugrįžti“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jakų bendruomenės nuotr. Jakų bendruomenės nuotr.

Liepos 24 dieną Jakuose vyko tradicinė vasaros šventė „Čia gera sugrįžti 2021“.

 

Rytą tradiciškai pradėjome vaikų žvejybos varžybomis ir sportu: tinklinio, lauko teniso, stalo tenisu, vaikų futbolu, bei paplūdimio futbolo turnyru, kurio metu buvo oficialiai atidaryta aikštelė, dalyvavo moterų ir vyrų komandos. Už puikų turnyrą dėkojame Gintautui Ramonui.

Šventės metu veikė mugė, animatoriai ir putų patranka džiugino mažuosius Jakų gyventojus, už zumbos šokį dėkojame Ingridai Viršulienei.

Jakų gyventojas Arūnas Einingis su puikia komanda išvirė labai skanią sriubytę, kurią ragavo gyventojai. Šventės metu vyko stipriausio Sendvario seniūnijos gyventojo rinkimai, po trijų rungčių nugalėjo Gediminas.

Šventę papuošė linijinių šokių klubas „Gargždė“, trečiojo amžiaus universiteto kolektyvas „Skinija“, Gargždų kultūros centro „Diksilendo grupė“, sportinių šokių klubas „Žingsnis“. Nuoširdžiai dėkojame visiems už pasirodymą.

Vakarinėje programoje gyventojus linksmino Steponas Januška ir grupė iš Mažeikių „Parax“, šventinį vakarą užbaigėme fejerverkais.

Už renginio vedimą dėkojame laivo kapitonui Ramūnui Čarui, laivo kapitono padėjėjai Mildai Šeškevičienei, už įgarsinimą – Martynui Žiliui „Reingarsa“.

Dėkojame Klaipėdos rajono savivaldybei, Gargždų kultūros centrui, Sendvario seniūnijai.

Tariame ačiū rėmėjams, kurie padėjo tiek finansiškai, tiek darbais.

 

Jakų bendruomenės nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,