Logo
 Spausdinti šį puslapį

III Klaipėdos rajono 3 prieš 3 čempionato ture – bilietai į finalinį etapą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos nuotr. Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos nuotr.

Rugpjūčio 7-ąją įvyko trečiasis Klaipėdos rajono krepšinio 3 prieš 3 čempionato etapas, kuriame komandos turėjo galimybę iškovoti tiesioginį kelialapį į finalinį etapą arba galimybę dalyvauti jame.

 

Trečiajame ture 4 skirtingose amžiaus / pajėgumo grupėse dalyvavo 29 komandos iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių. Keliose amžiaus grupėse pirmą kartą čempionate dalyvavusios ekipos iškovojo pergales ir tiesioginius kelialapius į finalą.

„Per tris atrankos etapus mūsų pirmajame čempionate sudalyvavo 54 skirtingos komandos, daugiau kaip 250 žaidėjų. Turnyre dalyvauja ne tik mūsų rajono komandos, bet ir iš Vilniaus, Kauno, Kelmės, taip pat ekipos kurios dalyvauja ir Lietuvos 3 prieš 3 čempionate. Džiaugiamės, kad 3 prieš 3 krepšinis populiarėja ir pritraukia vis daugiau dalyvių“, – po 3 turo komentavo 3 prieš 3 Klaipėdos lygos įkūrėjas Vygantas Nagys.

Turnyrą sudaro 4 etapai, 3 atrankos (liepos 10,31 ir rugpjūčio 7 dienomis) ir finalinis etapas rugpjūčio 21 d. Finalinis etapas vyks Gargždų miesto gimtadienio metu prie „Kranto“ pagrindinės mokyklos (Kvietinių g. 26), esant blogoms oro sąlygoms, varžybos bus perkeltos į Sporto centro salę (J. Janonio g. 9, Gargždai).

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,