Logo
 Spausdinti šį puslapį

Pagrindinių Priekulės gatvių rekonstrukcija – finišo tiesiojoje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Pagrindinės Priekulės arterijos – Klaipėdos ir Žalgirio g. – jau pasikeitusios neatpažįstamai. Šią savaitę vyko šių gatvių apžiūra, kurios metu aptarta jų rekonstrukcijos eiga.

 

Pirmadienį, susitikus su Priekulėje darbus vykdančiu rangovu, apžiūrėti jau įvykdyti darbai, aptarti likusieji, diskutuota dėl gyventojų pastabų.

„Tęsiantis kapitalinio Klaipėdos ir Žalgirio g. remonto darbams, sulaukiame įvairių gyventojų klausimų. Dedame visas pastangas, kad visi jie būtų išspręsti, todėl nuolat bendraujame tiek su rangovu, tiek su Lietuvos automobilių kelių direkcija“, – teigia Klaipėdos rajono mero pavaduotoja Audronė Balnionienė.

Rekonstrukcijos darbai juda į pabaigą. Įgyvendinus projektą, kurio vertė siekia 4 mln. eurų, gyventojus džiugins sutvarkyta infrastruktūra, tvarkinga aplinka.

„Rekonstruojamas kelio ruožas – pagrindinė Priekulės ašis, kuria ne tik nuolat juda miesto gyventojai, bet ja patenkama ir į aplinkines gyvenvietes, populiarias turistines vietas. Taigi buvo būtina tvarkyti tiek važiuojamąją dalį, šaligatvius, tiek įrengti šiuolaikišką lietaus surinkimo sistemą, dviračių takus. Suprantama, vykstantys darbai apsunkina gyventojų kasdienybę, tačiau viskas dėl to, kad miestas būtų gražesnis, tvarkingesnis ir patogus gyventi“, – sako Administracijos direktorius Justas Ruškys.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,