Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Bangos“ laukia išbandymas Panevėžyje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Justo Kasparavičiaus nuotr. Justo Kasparavičiaus nuotr.

Penktadienį 18 valandą Panevėžyje „Banga“ žais Optibet A lygos rungtynes su „Panevėžiu“.

 

Tarpusavio rungtynėse pranašumą turi panevėžiečiai. Kovo 20 dieną Panevėžyje vykusi pirmoji tarpusavio dvikova „Bangai“ susiklostė ne itin sėkmingai. Jei pirmajame kėlinyje į Elivelto įvartį gargždiškiai atsakė tiksliu S. Yoshikawa smūgiu, tai antrajame kėlinyje panevėžiečiai savo progas pavertė trimis įvarčiais, o Bangai“ pavyko sušvelninti rezultatą tik pačioje rungtynių pabaigoje S. Urbio realizuotu baudiniu – 2:4.

Kiek smagiau buvo po gegužės 3 dieną Gargžduose vykusio susitikimo. „Panevėžys“ dar pirmajame kėlinyje išsiveržė į priekį, tačiau antrojo kėlinio pradžioje S. Urbys įspūdingu smūgiu iš 25 metrų išlygino rezultatą. Įpusėjus kėliniui panevėžiečiai dar kartą įveikė I. Driomovą, tačiau netrukus S. Yoshikawa atstatė pusiausvyrą ir rungtynės baigėsi 2:2.

Liepos mėnesį „Panevėžys“ varžėsi Konferencijų lygos kvalifikacijoje (du kartus nusileido serbų „Vojvodina“ ekipai) ir į Optibet A lygos kovas sugrįžo tik praėjusią savaitę. Sugrįžimas buvo skausmingas – net 0:3 pralaimėta „Sūduvai“.

„Bangos“ ir „Panevėžio“ dvikovą bus galima stebėti per TV6 televiziją.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,