Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kokį šildytuvą pasirinkti, jei norisi ir kokybės ir geros kainos santykio?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi nuotr. Asociatyvi nuotr.

Jei nueisite į kavinę vėsią vasaros naktį ir sėdėsite prie stalo lauke, nesušalsite, nes padavėjas ne tik aprūpins jus antklodėmis, dengiančiomis jūsų pečius, bet ir sušildys infraraudonųjų spindulių šildytuvai. Nė vienam iš mūsų nereikia su tuo kovoti. Nepaisant to, vis tiek kyla klausimas, kodėl šios šildymo sistemos nėra rengiamos nuosavuose namuose? Kokie yra infraraudonųjų spindulių šildytuvų privalumai ir trūkumai?. Mes supažindinsime su pagrindiniais šios priemonės privalumais ir trūkumais, kuriuos turi žinoti kiekvienas. Tai padės susidaryti asmeninę nuomonę apie infraraudonųjų spindulių šildytuvus ir nuspręsti, ar juos palaikote, ar priešinatės.

 

Kiekvienas mūsų parduodamas infraraudonųjų spindulių šildytuvas, dar žinomas kaip infraredinis šildytuvas, yra aukštos kokybės, patikimų gamintojų, tinkamas naudoti tiek lauke, tiek vidaus patalpose. Jis tiks terasai, nešildomam balkonui, restoranams, kavinėms bei kitoms maitinimo įstaigoms, prekybinėms palapinėms, renginiams, pramonei, lauko šventėms ir kt. Jei ieškote patikimo ir ilgaamžio varianto, tai neabejotinai išsirinksite mūsų asortimente renginiopartneris.lt.

 

Privalumai, kurių dėka norisi įsigyti šildytuvus

1. Ekonomika. Tai apima ne tik infraraudonųjų spindulių šildytuvus, bet ir plokštes. Kai kurie žmonės mano, kad tokio tipo šildymo sistemos įrengimas savo namuose nėra brangus. Palyginti su geoterminiu šildymu (maždaug 9 000 eurų įrengimui vidutinio dydžio namuose) arba granuliniu šildymu (vidutiniai kainų svyravimai yra apie 6 000 eurų), infraraudonųjų spindulių šildymo sistemos kainuoja mažiau nei apie 3 000 eurų.

2. Nebrangus šildymo būdas. Infraraudonųjų spindulių šildymo sistemos įrengimas, A lygio energiją taupantis šildymas, kai kambario temperatūra palaikoma 21 ° C, kaina yra apie 0,58 euro/m², B lygis-0,89 euro/m², C lygis-1, 45- 1,74 euro/m² Sakoma, kad infraraudonųjų spindulių plokštės šildymo sistema gali sutaupyti iki 50%. gyvybingumas.

3. Darbo principas. Skirtumas tarp infraraudonųjų spindulių šildytuvų ir kitų šildymo sistemų yra tas, kad jie šildo patalpų paviršius, o ne patalpų orą. Pavyzdžiui, jei kambaryje yra stalai, kėdės ar kiti baldai, jų paviršiai bus šildomi infraraudonųjų spindulių, kaups šilumą ir patys taps „radiatoriais“.

4. Nesudaro pelėsio. Kitas privalumas yra tas, kad infraraudonųjų spindulių šildytuvas nešildys patalpų oro, tačiau jame esančio objekto paviršius ir kambario sienos lieka sausos. Tokiu būdu išvengiama pelėsių susidarymo.

5. Galima gabenti. Šią šildymo sistemą galite pasiimti su savimi, kad pasiruoštumėte persikraustymui.

6. Nuotolinis valdymas. Jei įsigysite infraraudonųjų spindulių šildytuvą, turintį nuotolinio valdymo pultelį, mėgausitės maksimaliu komfortu jį eksploatuojant.

7. Laikmatis. Šildytuvas gali turėti laikmatį – funkcija leis labai paprastai nustatyti, po kiek laiko prietaisas turėtų išsijungti. Itin patogu, jei išvykstate iš namų ir norite dar šiek tiek pašildyti patalpą arba tiesiog norite daugiau patogumo ir nesirūpinti prietaiso išjungimu praėjus tam tikram laikui.

8. Nevargina akių. Priklausomai nuo pasirinktų šildytuvų, jie gali būti pagaminti taip, kad spinduliuotė sklistų į šildomą plotą, tačiau nešviestų ryškiai. Tad visiškai nevargina akių ir nekelia jokio diskomforto.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,