Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Bangos“ jaunimas su „Babrungu“ pasidalino po tašką

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/FK Banga nuotr. Jurgitos Riekašienės/FK Banga nuotr.

Sekmadienį Gargžduose „Banga B“ lygiosiomis 2:2 sužaidė su Plungės „Babrungu“.

 

Permainingai vykusioje dvikovoje pirmieji į priekį išsiveržė gargždiškiai. 21 minutę po A. Spyčiaus perdavimo iš dešiniojo krašto kamuolys atšoko A. Filipchuk, kuris iš baudos aikštelės smūgiavo tiksliai. Pelniusi įvartį „Banga B“ kontroliavo žaidimą, tačiau įvarčiai krito į gargždiškių vartus. 32 minutę „Babrungo“ legionierius A. Cancilieri pasinaudojo labai grubia „Bangos B“ klaida gynyboje ir išlygino rezultatą, o po kelių minučių D. Valauskas buvo pirmas prie kamuolio, kai K. Smilingis atrėmė pavojingą varžovų smūgį, ir persvėrė rezultatą plungiškių naudai.

Antrasis kėlinys prasidėjo „Bangos B“ atakomis ir galiausiai 62 minutę gargždiškių pastangos davė vaisių – „Babrungo“ žaidėjas D. Kontenis nukreipė kamuolį į savo vartus.

Per likusį pusvalandį „Banga B“ turėjo ne vieną progą išsiveržti į priekį, tačiau stebuklus rodė „Babrungo“ vartų sargas. Besibaigiant rungtynėms keletą aštrių išpuolių surengė ir svečiai.

 

Banga B (Gargždai) – Babrungas (Plungė) 2:2 (1:2)

Įvarčiai: 21 min. A. Filipchuk, 62 min. D. Kontenis (Babrungas) į savo vartus (Banga B), 32 min. A. Cancilieri, 40 min. D. Valauskas (Babrungas).

Įspėjimai: 86 min. A. Barusas (Babrungas).

„Banga B“ sudėtis: K. Smilingis, V. Antužis, J. Kerpė (84′ A. Lūža), E. Jurjonas, P. Srėbalius, A. Spyčius, A. Šveistrys, K. Žebrauskas, A. Filipchuk (78′ K. Birgiola), P. Lotužys, I. Venckus. Atsargoje liko: M. Bertašius, T. Beržonskis, V. Bočkus, B. Gailius.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,