Logo
 Spausdinti šį puslapį

Rugsėjį vėl vyks akcija „Apsaugok mane“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Ilgiausiai šalyje gyvuojanti socialinės atsakomybės akcija „Apsaugok mane“ pasitinka jau 21-ą rudenį. Klaipėdos rajono savivaldybėje, kaip ir visoje Lietuvoje, rugsėjis skelbiamas saugaus eismo mėnesiu.

 

„Apsaugok mane“ iniciatorė, didžiausia Lietuvos draudimo bendrovė „Lietuvos draudimas“ kartu su Klaipėdos rajono savivaldybe rugsėjį kviečia pasirūpinti moksleivių saugumu keliuose. Visi moksleiviai bus apdrausti, o Savivaldybės darbuotojai prie mokyklų esančias perėjas jau paženklino ryškiu „Apsaugok mane“ ženklu, kurį atpažįsta didžioji dauguma vairuotojų ir pėsčiųjų.

Nutikus nelaimei – nemokamas draudimas

„Lietuvos draudimas“, kaip ir kasmet, visą rugsėjį visus Klaipėdos rajono moksleivius apdraus asmens draudimu. Draudimas galios visoje Lietuvoje ištisą parą, jei moksleivis keliaudamas pėsčiomis ar dviračiu nukentėtų eismo įvykyje. Kiekvienam moksleiviui dovanojamo draudimo suma – 5 tūkst. eurų.

Visi Lietuvos moksleiviai, keliaujantys pėsčiomis, dviračiu ar paspirtuku bet kurioje Lietuvos vietoje, bet kuriuo paros metu, automatiškai visą rugsėjį yra apdrausti. Draudimo kompensacija išmokama nepriklausomai nuo to, ar moksleivis yra avarijos kaltininkas.

 

Nutikus įvykiui. Jei moksleivis pateko į eismo įvykį, jo tėvai ar globėjai apie tai turėtų pranešti „Lietuvos draudimui“ – užpildyti specialią formą svetainės www.ld.lt skiltyje „Praneškite apie įvykį“ arba per savitarnos svetainę www.savasld.lt.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,