Logo
 Spausdinti šį puslapį

3 patarimai, norintiems savo vonios kambarį paversti jaukumo oaze

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi  nuotr. Asociatyvi nuotr.

Daugumą kambarių namuose per atitinkamą laiką spėjame suasmeninti. Miegamajame įrengta lentyna, kurioje sudėti mėgstami detektyvai, ar svetainėje ant sofos patiesti rankų darbo pledai, kuriuose taip malonu susivynioti lyjant, suteikia ramybės. Vonios kambarys - vieta, kurios tikrumui išgryninti rečiausiai skiriame laiko. Taip būti neturėtų, nes šiame kambaryje praleidžiame tikrai didžiąją dalį savo rytų ir vakarų. Ką gi daryti, kad patalpai suteiktumėme jaukumo?

 

Nebijokite aksesuarų

Taip jau nutinka, kad po to, kai įsikraustome į savo namus, retai kada sugalvojame įsigyti naujų aksesuarų, ypač, vonios kambariui. Laikas ieškoti naujų detalių, nes dantų šepetėlių bei muilo laikiklių tikrai neužteks, jei norite erdvę suasmeninti. Galbūt būnant šiame kambaryje Jus erzina, kad neturite patogios vietos džiovinti plaukams ar juos tiesinti? Vonios prekių asortimente tikrai rasite plaukų džiovintuvo laikiklį, kuris palengvins kasdienybę ir puikiai atrodys. Tokie paprasti aksesuarai kaip mieli rankšluostukai, spalvingos dušo užuolaidos ar patogus muilo dozatorius leis iš naujo pamilti savo vonios kambarį. Jei mylite augalus, turėtumėte apsvarstyti, ar šioje patalpoje nenorėtumėte kelis laikyti. Tik nepamirškite, kad tai turėtų būti drėgmę ir šilumą mėgstantys augalai.

 

Nepamirškite, kokį didelį poveikį turi spalvos

Labai pravartu pagalvoti, ką Jums reiškia jaukumas. Galbūt ilgus metus sekėte įvairias stiliaus tendencijas ir Jūsų vonios kambarys yra be galo minimalistinis. Tai neretai reiškia, kad vyrauja šviesių ir labai švelnių spalvų paletė. Pabandykite tokį dizaino pasirinkimą pakeisti. Sienų perdažinėti nebūtina, galite pradėti daug paprasčiau - įsigykite spalvingesnę interjero detalių. Ryškios spalvos dėžutė daiktams sukrauti ar net žvakė, kurią užsidegsite mėgaudamiesi vonios procedūromis, leis suvokti, ar Jūsų jaukumo paslaptis kartais neslypi naujose spalvose ir pojūčiuose.

 

Įveskite kambaryje tvarką

Kaip galėsite atsipalaiduoti besimaudydami, jei galvosite apie tai, kad negalite pakabinti kelių rankšluostėlių ant esamo laikiklio arba niekaip nesugebate rasti mėgstamos kūno priežiūros priemonės netvarkingoje dėžutėje. Būtent dėl to vonios kambaryje reikalingas šioks toks organizuotumas. Tokie aksesuarai kaip papildomi kabliukai chalatams pakabinti ar papildomos lentynos duše besimėtantiems šampūno buteliukams tikrai palengvins Jūsų grožio rutiną. Juk norėdami pabūti ramiai ir nusiprausti visas dienos negandas tikrai nesijaučiame jaukiai netvarkoje.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,