Logo
 Spausdinti šį puslapį

Mazūriškėse – poilsio, sporto ir laisvalaikio erdvė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Dalyvaujamojo biudžeto projektų, už kuriuos konkurse „Tavo idėja“ aktyviai balsavo viso rajono gyventojai, įgyvendinimas įgauna pagreitį. Gyventojai jau džiaugiasi geriamojo vandens fontanėliu Gargžduose, pontoniniu lieptu Dovilų karjere, darbai taip pat vyksta ir kituose objektuose, o Mazūriškėse jau baigiama įrengti poilsio, sporto ir laisvalaikio erdvė.

 

Mazūriškėse Kinčių gatvėje jau sumontuoti vaikų žaidimo aikštelės įrenginiai, lauko treniruokliai, sutvarkyta 10 arų teritorija. Per mėnesį aikštelę planuojama padengti korėta danga, apsėti žole.

Projekto idėjos autoriai tikisi, kad sukurta poilsio, sveikatos bei žaidimų erdvė paskatins bendruomeniškumą bei sudarys sąlygas įvairaus amžiaus gyventojams turiningai leisti laisvalaikį ir stiprinti sveikatą.

„Tai, kad Mazūriškių gyventojai pagaliau turės erdvę, kurioje galės leisti laisvalaikį, atvesti pažaisti vaikus yra jų pačių aktyvumo rezultatas. Dalyvaujamasis biudžetas leido patiems gyventojams siūlyti idėjas ir už jas balsuojant nuspręsti, kurias reikėtų įgyvendinti. Taip Mazūriškėse ir atsirado pirmoji laisvalaikio erdvė. Tikiuosi, kad tai dar labiau paskatins bendruomenės aktyvumą ir tarpusavio bendravimą“, – sakė vicemerė Audronė Balnionienė.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,