Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kaip nuo pirmadienio pirkėjus priims Gargždų prekybos centrai?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Galimybių paso prireiks norint patekti į „Maxima XX“ prekybos centrą, esanti Klaipėdos g. 37. Redakcijos nuotr. Galimybių paso prireiks norint patekti į „Maxima XX“ prekybos centrą, esanti Klaipėdos g. 37. Redakcijos nuotr.

Nuo rugsėjo 13-osios, įsigaliojus Vyriausybės nustatytiems ribojimams dėl koronaviruso pandemijos valdymo, į didesnes nei 1500 kv. m parduotuves gali būti priimami tik galimybių pasą turintys asmenys. Pasidomėjome, kaip ši nauja tvarka paveiks Gargžduose veikiančius prekybos centrus.

 

Panašu, kad nepatogumų dėl galimybių pasų tikrinimo patirs tik „Maxima XX“ parduotuvė, esanti Klaipėdos g. 37, kadangi jos prekybos plotas yra didesnis nei 1500 kv. m. Čia jau nuo pirmadienio bus tikrinami dokumentai ir įleidžiami tik imunizuoti pirkėjai.

„Prie durų stovės darbuotojai, kurie skenuos galimybių pasų QR kodus bei tikrins kitus dokumentus, kurie yra prilyginami galimybių pasui. Stengsimės, kad galimybių pasų patikra vyktų kuo sparčiau ir labai tikimės savo klientų supratingumo ir geranoriškumo, jei teks lukterėti eilėje“, – būsimą tvarką komentavo Ernesta Dapkienė, „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė.

Ji taip pat nurodė, kad „Maxima X“ parduotuvėms Gargžduose P. Cvirkos gatvėje ir Priekulėje Žirgo gatvėje Vyriausybės numatyti ribojimai įtakos neturės: „Kaip ir iki šiol, prašysime savo klientų apsiperkant saugoti mūsų darbuotojus ir kitus pirkėjus, t. y. laikytis saugaus atstumo, dėvėti kaukes, dezinfekuoti rankas, neiti apsipirkti jaučiant peršalimo simptomus ir pan.“

Kiti Gargžduose esantys prekybos centrai ir toliau bus atviri visiems pirkėjams, mat jų prekybinis plotas neviršija 1500 kv. m, tad tikrinimo procedūrų išvengti bus galima tiek „Norfoje“, tiek „IKI“.

Tiesa, parduotuvėse, kurios aptarnaus tik su galimybių pasu, kaukių, respiratorių ar kitų nosį ar burną dengiančių apsaugos priemonių dėvėjimas nebebus privalomas, tik rekomenduojamas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,