Logo
 Spausdinti šį puslapį

Tilto g. jau turi rangovą, darbus turės atlikti iki kitų metų vasaros

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Tilto g. laukia rekonstrukcijos. Agotos Rimkuvienės nuotr. Tilto g. laukia rekonstrukcijos. Agotos Rimkuvienės nuotr.

Prastos būklės Tilto g. bado akis ne tik gargždiškiams, bet ir šiuo keliu miestą pasiekiantiems svečiams. Po lietaus nuotekų statybos palei gatvę einantis takas liko be trinkelių, tik su žvyro ar molio danga, išvirtusiais atitvarais, ne geriausios būklės ir važiuojamoji kelio danga. Pasidomėjome, kada šis Lietuvos automobilių kelių direkcijai (LAKD) priklausantis valstybinės reikšmės kelias sulauks kapitalinio remonto.

 

LAKD Tarptautinių ryšių ir komunikacijos skyriaus vadybininkas Evaldas Tamariūnas informavo, jog „Valstybinės reikšmės krašto kelio Nr. 228 Dauparai–Gargždai–Vėžaičiai ruožo nuo 7,300 iki 7,600 km kapitalinis remontas“ statybos darbų rangos sutartis pasirašyta šių metų rugsėjo 3 d. Rangovas – UAB „Kavesta“.

Pagal rangos sutartį numatyta, kad darbų trukmė – 8 mėn. nuo sutarties įsigaliojimo. Bendra sutarties vertė – 661 100,00 Eur su PVM.

Savivaldybė, siekdama pagreitinti kelio rekonstrukciją, prie šios gatvės įrengimo prisidės 20 proc.

Tilto g. remontas apims šaligatvių, apšvietimo, lietaus nuotekų įrengimą ir važiuojamosios kelio dalies sutvarkymą.

Įdomu tai, kad šalia kelio link Kalniškės piliakalnio besidriekiančio dviračio tako įrengimo darbus atliks kitas rangovas.

„Konkursas dėl dviračių tako įrengimo įvyko rugsėjo 6 d., laimėtojas nustatytas, sutartis pasirašyta, tačiau pirkimas tikrinamas CPVA, todėl rangovo dar nežinome“, – portalui mano-gargzdai.lt komentavo Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Viešųjų ryšių ir bendradarbiavimo skyriaus vedėja Ernesta Badalova.

Rangovo ir kitų projekto detalių nepatikslino ir LAKD atstovas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,