Logo
 Spausdinti šį puslapį

Klaipėdos rajone įvyko suaugusiųjų sveikatingumo stovykla psichikos sveikatos gerovės stiprinimui

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Spalio 8–17 dienomis Baniulių kaimo turizmo sodyboje vyko stovykla „Psichinės sveikatos gerovės skatinimas Klaipėdos rajone“. Stovykla buvo surengta siekiant mažinti sveikatos netolygumus Klaipėdos rajone, gerinant psichinės sveikatos stiprinimo paslaugų prieinamumą ir stiprinti visuomenės psichologinę gerovę, psichikos sveikatą bei gerinti gyventojų streso valdymo įgūdžius.

 

Į Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro organizuojamas net 4 stovyklos pamainas susirinko 80 suaugusiųjų asmenų, panorusių laisvas dienas skirti prasmingam savęs tobulinimui. Stovyklos dalyviai išmoko vadyti stresą, atpažinti savo ir savo artimųjų emocijas, dalyvavo įdomiuose praktiniuose-komandiniuose užsiėmimuose bei mokėsi spręsti konfliktus.

Stovyklos dalyviai džiaugėsi turėję galimybę dalyvauti įdomiose diskusijose, atlikti užduotis ir jas analizuoti, taip susipažindinami ne tik su naujais žmonėmis, bet ir atrasdami savo asmenines savybes.

Visų stovyklos pamainų dalyviai tikino pasisėmę pakankamai įkvėpimo ir pasiryžimo pritaikyti naujus įgūdžius savo kasdienybėje.

 

 

Nespėjusieji sudalyvauti ankstesnėse pamainose, kviečiami į paskutiniąją – vyksiančią Baniulių kaimo turizmo sodyboje Klaipėdos rajone Šiūparių kaime lapkričio 13–14 dienomis. Registracija el. paštu ir tel. 8 684 01 315 (skambinti darbo valandomis nuo 8.00–17.00). Registracija vyksta iki 2021 m. lapkričio 11 d., užpildžius laisvas vietas registracija stabdoma, nes vietų skaičius yra ribotas. Stovykla dalyviams NEMOKAMA, apmokėta visa dalyvavimo stovykloje kaina su apgyvendinimu ir maitinimu (pusryčiai, pietūs ir vakarienė).

Stovykloje gali dalyvauti asmenys, turintys galiojantį GALIMYBIŲ PASĄ.

Dalyviai turi pasirūpinti atvykimu ir išvykimu į/iš stovyklos.

Stovykla rengiama vadovaujantis Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2020 m. liepos 31 d. įsakymu Nr. V-1733 Psichologinės gerovės ir psichikos sveikatos stiprinimo paslaugų teikimo tvarkos aprašu.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,