Logo
 Spausdinti šį puslapį

Darbą pradeda naujasis Veiviržėnų seniūnės padėjėjas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Buvęs ilgametis Gargždų seniūnas pradėjo eiti Veiviržėnų seniūnijos padėjėjo pareigas. Klaipėdos r. sav. nuotr. Buvęs ilgametis Gargždų seniūnas pradėjo eiti Veiviržėnų seniūnijos padėjėjo pareigas. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Nuo spalio 18-osios Veiviržėnų seniūnijos seniūno padėjėjo pareigas pradeda eiti buvęs ilgametis Gargždų seniūnas Saulius Bakšinskis.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Viešųjų ryšių ir bendradarbiavimo skyriaus vedėja Ernesta Badalova informavo, kad šiame konkurse dalyvavo 5 kandidatai.

Primename, kad iš Gargždų seniūno pareigų tarnautojas pasitraukė prieš metus laiko, jį iš pareigų atleido buvęs Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas. Dėl galimai netinkamo darbo organizavimo ir nepagarbaus elgesio su darbuotojais, taip pat dėl tarnybinių pareigų atlikimo esant nedarbingume jam buvo pradėti net keli tarnybiniai patikrinimai, tačiau komisija tarnybinių nusižengimų nenustatė.

S. Bakšinskis Gargždų seniūnu dirbo du dešimtmečius – nuo 2000 m. birželio 2 d., o valstybės tarnyboje – 28-erius metus.

Palikęs pareigas jis minėjo, kad į darbus iškart nekibs – sieks išspręsti užsitęsusias sveikatos problemas, susijusias su patirta kojos trauma.

Seniūno padėjėjas yra atsakingas už vietinės reikšmės kelių, gatvių, šaligatvių ir aikščių priežiūrą, t. y. sniego valymo, kelių lyginimo bei remonto darbų kontrolę, kelio ženklų vietinės reikšmės keliuose įrengimą ir priežiūrą; viešųjų teritorijų priežiūros darbus; gatvių apšvietimo priežiūrą; organizuoja ir kontroliuoja lauko darbininkų, kūrikų, viešųjų darbininkų bei atliekančių visuomenei naudingą veiklą darbininkų darbą, išduoda jiems atlikti reikalingus įrankius ir medžiagas ir kt.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,