Logo
 Spausdinti šį puslapį

Galimai neblaivus karys sukėlė eismo įvykį: automobilis atsitrenkė į atitvarus ir nuvirto ant šono

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Spalio 23 d., apie 3.46 val., Klaipėdos rajone, Jakų kaime, pastebėtas atsitrenkęs į atitvarus nuosavas automobilis „Škoda Octavia“, praneša Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

 

Paaiškėjo, kad jį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas galimai neblaivus (pasitikrinti girtumą atsisakė) Lietuvos kariuomenės karys, gimęs 1989 m.

Atvykę ugniagesiai gelbėtojai padėjo sąmoningam ir neprispaustam vyrui išlipti iš automobilio. Po greitosios medicinos pagalbos apžiūros jis buvo išvežtas į gydymo įstaigą.

Atsitrenkus į kelio atitvarus, dalis atitvaro buvo nuplėšta ir atsidūrė viduryje kelio. Į ant kelio buvusį atitvarą atsitrenkė kitas automobilis, sugadintos automobilio plastikinės dalys, žmonės nenukentėjo. Ugniagesiai atvertė nuvirtusį automobilį ant ratų, patraukė atplyšusį atitvarą nuo važiuojamosios kelio dalies, nušlavė duženas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281-1 str. 1 d. – Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,