Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kaimynus nugalėjęs Gargždų klubas pergalingai pradėjo „Futsal A lygos“ pirmenybes

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Futsal.lt nuotr. Futsal.lt nuotr.

Pirmadienio vakarą „Futsal A lygoje“ buvo sužaistos vienerios antrojo turo rungtynės. Čempionatą pradėjo Gargždų „Pramogos“, kurios susirėmė su savo kaimynais – čempionato debiutantais „Klaipėda City“. Šių metų Lietuvos mažojo futbolo čempionai pelnė pirmuosius savo įvarčius „Futsal A lygoje“, bet patyrė antrąjį pralaimėjimą, kadangi „Pramogoms“ pavyko sezoną pradėti pergalingai rezultatu 6:3.

 

Šiose rungtynėse pirma į priekį įsiveržė Klaipėdos komanda. 6 minutę svečius išvedė Justas Adamas ir tą persvarą „Klaipėda City“ ekipai pavyko išlaikyti penkias minutes. Po jų rezultatą atstatė Justas Vainikaitis.

Lygus rezultatas taip pat ilgai neužsibuvo. Jau 15 minutę Egidijus Dusevičius pirmą kartą šiose rungtynėse į priekį išvedė „Pramogų“ ekipą. Kaip paaiškėjo vėliau, ji priekyje liko iki pat rungtynių pabaigos.

Savo persvarą „Pramogoms“ padidinti pavyko artėjant antrojo kėlinio viduriui. Per kelias minutes tiksliai smūgiavo Aurimas Skurdelis ir Valdas Pocevičius.

Svečių gretose Marius Papšys pabandė grąžinti intrigą, bet į jo tikslų smūgį gan greitai tuo pačiu atsakė Algimantas Bačanskis.

Artėjant rungtynių pabaigai „Klaipėda City“ pelnė dar vieną įvartį, šįkart po Gerdo Kančelskio smūgio, tačiau paskutinį žodį tarė V. Pocevičius, atstatęs savo komandos trijų įvarčių persvarą.

 

Rezultatas:

Gargždų „Pramogos“ 6 : 3 „Klaipėda City“

6‘ [0 : 1] Justas Adamas

11’ [1 : 1] Justas Vainikaitis

15’ [2 : 1] Egidijus Dusevičius

27’ [3 : 1] Aurimas Skurdelis

29’ [4 : 1] Valdas Pocevičius

31‘ [4 : 2] Marius Papšys

35’ [5 : 2] Algimantas Bačanskis

37‘ [5 : 3] Gerdas Kančelskis

38’ [6 : 3] Valdas Pocevičius

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,