Logo
 Spausdinti šį puslapį

Grožio salonas „Soliariumų studija“ švenčia 10 metų veiklos jubiliejų

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
„Soliariumų studija“ savininkė Laima Juodiškienė dėkoja klientams už pasitikėjimą ir laukia užsukant, lapkričio 12 ir 13 dienomis klientų lauks įvairios nuolaidos. „Soliariumų studija“ nuotr. „Soliariumų studija“ savininkė Laima Juodiškienė dėkoja klientams už pasitikėjimą ir laukia užsukant, lapkričio 12 ir 13 dienomis klientų lauks įvairios nuolaidos. „Soliariumų studija“ nuotr.

Grožio salonas „Soliariumų studija“ šiandien mini 10-ies metų veiklos sukaktį. Jo savininkė Laima Juodiškienė kreipiasi į klientus, dėkodama už pasitikėjimą.

 

Esame labai dėkingi Jums, mūsų brangūs klientai, ir džiaugiamės, kad galime skaičiuoti 10-us salono gyvavimo metus. Malonu, kad sulaukiame klientų net šeimomis – puošiasi ne tik mamos, bet ir jų dukros, sūnūs, vyrai.

Pas mus galite pasinaudoti ne tik grožio paslaugomis, bet ir gauti sveikatinimosi, liekninimosi, veido ir kūno priežiūros procedūrų.

Mums labai džiugu, kad su dauguma Jūsų jau bendraujame visus 10 metų. Tikimės, kad draugausime dar tiek pat ir atitiksime Jūsų poreikius bei lūkesčius.

Gimtadienio proga taikysime itin dideles nuolaidas soliariumo, sporto ir kitoms procedūroms.

Bus taikoma 25 proc. nuolaida visoms „Guinot“ veido procedūroms ir kosmetikai.

Lapkričio 12 ir 13 d. pasinaudokite galimybe Jums norimą paslaugą įsigyti pigiau.

Vaišinsime tortu ir šampanu.

Galite pagalvoti apie dovanas ir artėjančioms šventėms, nes pas mus įsigyti dovanų kuponai galiojimo laiko neturi, galėsite paslauga pasinaudoti bet kada.

Švęskime šventes kartu, laukiame Jūsų visų su pakylėta, šventine nuotaika.

„Soliariumų studijos“ adresas – P. Cvirkos g. 10-16, Gargždai. Naujienas sekite feisbuke – Soliariumų Studija, tel. nr. 8 633 34 541.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,