Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kovingame mače Gargžduose „Amber-Arlanga“ patyrė pralaimėjimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Komandos nuotr. Komandos nuotr.

Credit24 Čempionų tinklinio lygoje šeštadienio vakarą Gargžduose į kovą stojo vietos „Amber-Arlanga“ ir Talino „Selver“.

 

Austrio Štals vadovaujami „Amber-Arlanga“ tinklininkai rezultatu 3:0 (21:25; 21:25; 27:29) pralaimėjo prieš praėjusio sezono lygos čempionus – „Selver“ tinklininkus.

Iki pirmojo seto vidurio Gargždiškiai pirmavo 1–2 taškų skirtumu, tačiau svečiai palaužę rezultatą į savo pusę ir be klaidų sužaidę seto pabaigą šį laimėjo rezultatu 25:21.

Jau antrojo seto pačioje pradžioje svečiai perėmę iniciatyvą išsiveržė į priekį 4 taškų skirtumu. Nors Gargždų ekipa seto viduryje pasivijo varžovus – „Selver“ šį setą taip pat laimėjo rezultatu 25:21.

Trečiajį setą taip pat puikiai pradėję varžovai, vis didino atotrūkį ir seto viduryje jau pirmavo 8 taškais. „Amber-Arlanga“ seto pabaigoje pasiviję svečius taškų lenktynėse siekė palaužti varžovus ir grįžti į rungtynes, tačiau lemiamu momentu geriau sužaidusi ekipa iš Talino galėjo džiaugtis laimėtomis rungtynėmis.

Būtent apie tai kalbėjo vienas rezultatyviausių Gargždų „Amber-Arlangos“ komandos žaidėjų – Artūr Vincėlovič.

„Kova buvo lygi, žaidėme panašiai, pralaimėjome keliose pagrindiniuose aspektuose. Vienas iš jų – kamuoliai po gynybos, jų įmušėme vos pora, o varžovai po gynybos mums įmušė tikrai daug, galima sakyti kad visus ilgus ralius pralaimėjome, ir plius, krentame į duobes, pralaimime 3–4 taškus iš eilės, negalime įmušti taško, dėl to mums reikėjo vytis varžovus, pasiviję visas setų pabaigas pralaimėdavome.“

Šiose rungtynėse Gargždų ekipoje rezultatyviausi buvo Daumantas Katinas ir Artūr Vincėlovič, surinkę po 12 taškų (+6). Talino „Selver“ gretose po 14 taškų pelnė Pierce Johnson ir Marx Aru (+7,+13).

Rungtynių statistika – ČIA.

Šiuo metu Gargždai turnyrinėje lentelėje su 3 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais yra 4-oje vietoje.

Kitos rungtynės vyks taip pat Gargžduose, lapkričio 27 d. 19.30 val. Su Tartu „BigBank“ ekipa.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,