Logo
 Spausdinti šį puslapį

Paskutinės ir labai svarbios namų rungtynės: „Banga“ susitiks su Kėdainių „Nevėžiu“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
FK „Banga“ nuotr. FK „Banga“ nuotr.

Šį trečiadienį (lapkričio 24 d.), 18 val., „Banga“ uždarys futbolo sezoną namų stadione – komanda susitiks su Kėdainių „Nevėžiu“.

 

Ši dvikova turėjo vykti dar lapkričio 6 dieną, tačiau Kėdainių klube buvo užfiksuotas COVID-19 protrūkis ir rungtynės buvo nukeltos.

Po to, kai praėjusį penktadienį „Banga“ lygiosiomis sužaidė su Alytaus „Dainava“, gargždiškiai vis dar gali perimti iniciatyvą lenktynėse dėl išlikimo A lygoje, tačiau tam būtina pergalė prieš „Nevėžį“.

Tris šio sezono tarpusavio akistatas laimėjo „Banga“. Balandžio 21 dieną Gargžduose abi komandos pelnė net 7 įvarčius ir gargždiškiai triumfavo 5:2. Kur kas sunkiau buvo birželio 18 dieną Kėdainiuose, tačiau „Banga“ kiekviename kėlinyje pasižymėjo po kartą ir laimėjo 2:0. Didelių problemų gargždiškiams nekilo rugpjūčio 28 dieną, kai Kėdainiuose jau pirmajame kėlinyje „Banga“ trimis įvarčiais pasiuntė „Nevėžį“ į nokdauną ir antrajame kėlinyje išlaikė įgytą persvarą (3:0).

„Nevėžis“ per spalio ir lapkričio mėnesius sužaidė penkis susitikimus. Spalio 2 dieną kėdainiečiai po ilgos pertraukos įsirašė į savo sąskaitą taškus sužaidę lygiosiomis (1:1) su „Džiugu“, tačiau vėliau neatsilaikė akistatose su čempionato lyderiais – du kartus pralaimėta (0:6 ir 1:3) Vilniaus „Žalgiriui“ ir kartą nusileista (0:3) „Sūduvai“. Sekmadienį po ilgos pertraukos sugrįžę į aikštę Kėdainių futbolininkai neatlaikė „Panevėžio“ spaudimo – 0:3.

Bilietus į šią dvikovą įsigyti galima TICKET MARKET interneto svetainėje.

 

BangaNevezis11-24_v2.jpg

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,