Logo
 Spausdinti šį puslapį

Ar įmanoma mėgstamiausią vasarinę suknelę pritaikyti žiemos sezonui?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Ne paslaptis, jog didžioji dalis moterų turi du skirtingus garderobus: vieną, skirtą šiltajam metų laikui, ir kitą – šaltajam.

 

Įprastai vasarą spintos turinys susideda iš įvairių sijonų, švelnių spalvų palaidinių ir lengvų suknelių. Tuo tarpu žiemą galima rasti daugiau drabužių, kurie yra minkšti, storesni ir jaukūs bei kurių sudėtyje yra kašmyro ar vilnos. Tačiau ar tikrai reikia visiškai atskirti vasarinius drabužius nuo žieminių? Galbūt galima juos skoningai derinti tarpusavyje? Kaip tik šiame straipsnyje pateiksime keletą patarimų, kaip mėgstamą, lengvos medžiagos suknelę pritaikyti žiemos sezonui.

 

Sluoksniuokite

Vienas iš pagrindinių patarimų, kaip pritaikyti vasarinę suknelę šaltajam metų laikui – sluoksniuokite ją su kitais drabužiais. Daug sluoksnių sukurs ne tik įdomų, nematytą įvaizdį, bet ir suteiks papildomos šilumos, kurios žiemą tikrai norisi. Iš tiesų laisvą suknelę galite derinti net ir su kelnėmis bei švarku, taip tarsi suknelę paversdami prailginta palaidine. Žinoma, būtent toks sluoksniavimas gali būti kiek sudėtingas, tačiau, jei turite gerą stiliaus pojūtį, nė neabejojame, jog jums tikrai pavyks.

 

Pasitelkite į pagalbą paltą

Dauguma moterų savo spintoje turi bent vieną šiltą paltą, kuris puikiai tarnauja tiek rudenį, tiek ir žiemą. Tad, panaudokite šį drabužį ir tuomet, kai apsivilksite vasarinę suknelę. Žinoma, kad išgauti tobulą derinį, geriausia, jog suknelė būtų tamsesnių, sodresnių spalvų, tarkime, raudonos, žalios, rudos, garstyčių spalvos ir panašiai, taip ji geriau tiks prie palto, kuris taip pat dažniausiai yra tamsesnių atspalvių. Negana to, turėkite omenyje, kad idealiausia, jog suknelė būtų bent iki kelių ar net žemiau jų, midi ilgio.

 

Nepamirškite megztinių

Šią vasarą labai didelio populiarumo susilaukė satininės ir lengvos šifoninės suknelės. Jei ir Jūs vieną tokių spėjote įsigyti ir nenorite laukti kitos vasaros tam, kad galėtumėte ją užsivilkti, nedelskite ir pasipuoškite ja jau dabar! Kadangi dabar itin madoje derinti nesuderinamus dalykus tarpusavyje, lengva satino ar šifono medžiaga idealiai atrodys su sunkiu, šiltu megztiniu. Būtent dėl to nepabijokite ir ant tokios suknelės užsivilkite Jums patinkantį megztinį. Žinoma, pradžioje raštus derinti tarpusavyje gali būti kiek nedrąsu, tokiu atveju rinkitės vienspalvius drabužius. Galiausiai, jei satininės ar šifoninės suknelės neturite, tačiau Jums labai norėtųsi išbandyti tokį derinį, www.miestomada.lt internetinė parduotuvė gali pasiūlyti tikrai labai gražių ir prabangiai atrodančių modelių.

 

Pasirinkite tinkamą avalynę ir aksesuarus

Dar vienas aspektas, kurį reikėtų žinoti – avalynė ir aksesuarai gali labai greitai transformuoti įvaizdį ir iš visiškai vasarinio jį paversti tinkančiu šaltajam metų laikui. Tam galite pasitelkti ilgaaulius batus ir diržą. Ilgaauliai, laisvesnio aulo batai šiuo metu yra be galo populiarūs, jie atrodo ne tik labai elegantiškai, bet ir suteikia šilumos. Diržą, kuriuo norėtumėte pabrėžti liemenį, derinkite prie batų spalvos, taip visas įvaizdis atrodys labai harmoningai.

Taigi, tikimės, jog šie patarimai padės pritaikyti vasarinę suknelę ir šaltuoju metų laiku. Tuo tarpu, jei norite atsinaujinti savo garderobą ir šiltajam metų laikui pasiruošti iš anksto, „Diavolesa“ parduotuvė turi labai didelį suknelių asortimentą geru kainos ir kokybės santykiu.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,