Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždai pasitinka šventes: jau penktadienį sužibs miesto eglė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono TIC nuotr. Klaipėdos rajono TIC nuotr.

Gargžduose jau jaučiamas artėjančių švenčių šurmulys – puošiamas miestas, kyla ir pagrindinė Klaipėdos rajono šventinė eglė. Ji bus įžiebta penktadienį, gruodžio 3-iąją, vyksiančios šventės metu.

 

Šventiniu laikotarpiu gargždiškius ir miesto svečius džiugins klasikinė eglė – Savivaldybės aikštėje jau kyla karkasas, kuris bus papuoštas gyvomis eglių šakomis. O penktadienį ant žaliaskarės suspindės net 8 tūkstančiai LED lempučių.

Kaip ir praėjusiais metais, Savivaldybės aikštę papuoš dekoracijos, taip pat girliandų šviesomis nušvitę medžiai, Muzikos mokyklos bei Savivaldybės pastatai.

Be to, šiais metais šventinė nuotaika bus jaučiama dar daugiau miesto gatvių – įsigyti 52 nauji šviečiantys herbai. Jie jau kabinami Dariaus ir Girėno gatvėje, vėliau sužibs ir Kretingos Plento gatvėje.

Eglės įžiebimo šventė Savivaldybės aikštėje vyks penktadienį 18 val. Jos dalyvių lauks įdomi programa ir staigmenos, o renginį vainikuos fejerverkai. Šventės metu prašome susirinkusiųjų nepamiršti rūpintis vieni kitų saugumu – rekomenduojame nesibūriuoti ir dėvėti veido kaukes.

Nuo eglės įžiebimo iki Kalėdų mažųjų gyventojų lauks dar viena smagi pramoga – Kultūros centro fojė du kartus per savaitę vyks susitikimai su Kalėdų Seneliu. Vaikai galės su juo pabendrauti ar, pavyzdžiui, palikti parašytą laišką.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,