Logo
 Spausdinti šį puslapį

Atskleidė, kada sezoną pradės Utrių kalnas

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Paspaudus šaltukui ir gausiai prisnigus, žiemos pramogų išsiilgę gyventojai ėmė dairytis į slidinėjimo kurortus. Atėjus tokiai baltai žiemai, užklausų apie planuojamą atidarymą, sulaukia ir vienintelio tokio Klaipėdos rajone  Utrių kalno  atstovai. Apie numatomą sezono pradžią, trasų skaičių, kainas ir darbo laiką teiravomės kalną administruojančio Lapių bendruomenės centro pirmininkės Laimos Karbauskienės.

 

„Labai tiksliai negaliu pasakyti, bet atidaryti planuojame ketvirtadienį arba penktadienį. Jau antrą parą pučiame sniegą, kadangi šiuo metu esančio sniego sluoksnio neužtenka – turime turėti apie pusę metro suminto sniego“, – atidarymo detales atskleidė bendruomenės pirmininkė.

Anot jos, jeigu viskas seksis, pradžioje planuojama atidaryti raudonąją pažengusiųjų ir pradedančiųjų trasas, vėliau, jei orai leis, bus atidarytos ir kitos – trumpesnioji pažengusiųjų ir mėlynoji trasos.

„Šiemet atnaujinome kavinę – ji bus šiltesnė ir jaukesnė, gal bus maloniau viduje, nors dėl karantino daug žmonių vienu metu priimti negalėsime. Kadangi dar įstatymai nedraudžia, vykdysime ir įrangos nuomą, nors pernai negalėjome. Šiais metais, laikydamiesi saugaus atstumo, dėvėdami kaukes, neįsileisdami daug žmonių vienu metu, suteiksime įrangos nuomos paslaugas“, – atviravo L. Karbauskienė.

„Bilietų kainų nekeliame, jos bus kaip praėjusiais metais: dvi valandos – 10 eurų, vaikams iki 6 metų ir senjorams – taikomos nuolaidos“, – teigė bendruomenės pirmininkė.

Ji informavo, kad darbo laikas šiokiadieniais planuojamas nuo 14 iki 21–22 val., savaitgaliais – nuo 10 iki 22 val.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,