Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Tavo idėja“: skubėk pateikti, liko mažiau nei dvi savaitės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos r. sav. iliustr. Klaipėdos r. sav. iliustr.

Gruodžio 31-oji – paskutinė diena, kai laukiama gyventojų idėjų. Jas gali siūlyti visi Klaipėdos rajone registruoti ir ne mažiau nei 16 metų turintys gyventojai. Idėjos skirtos pagerinti savo gyvenamąją aplinką, pavyzdžiui, pastatant sporto treniruoklius, išvalant ežero ar karjero teritoriją ar net įrengiant fontaną. Klaipėdos rajono savivaldybė gyventojų idėjoms realizuoti skiria 300 tūkst. Eur.

 

Jūsų idėjos keičia Klaipėdos rajoną. Vos per vienerius metus nuo Dalyvaujamojo biudžeto starto, įgyvendintos įvairios idėjos, kurios sulaukė didžiulio rajono gyventojų palaikymo ir susidomėjimo. Rajone atsirado treniruokliai, vaikų žaidimo aikštelės, geriamojo vandens fontanėlis, tvarkomi karjerai, projektuojami fontanai.

„Tavo idėja“ leidžia kiekvienam iš mūsų keisti rajono veidą, padaryti jį gražesnį, patrauklesnį ar sportiškesnį. Todėl kviečiu būti drąsesniais ir teikti savo idėjas. Laiko liko ne tiek jau ir daug, o kiekvienas siūlymas yra svarbus ir reikalingas. Jūs teikiate, visi balsuoja, o daugiausiai palaikymo surinkusius projektus, įgyvendina savivaldybė. Tad būkite drąsesni, siūlykite ir gal jau kitąmet Jūsų idėja taps realybe“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Naujų idėjų laukiama iki gruodžio 31-osios. Tad liko mažiau nei dvi savaitės prisidėti prie gražesnės Klaipėdos rajono aplinkos kūrimo. Projektų idėjų pasiūlymai gali būti teikiami net trijose projektų kategorijose – Gargždų seniūnijoje ir visoje Savivaldybės teritorijoje galima teikti idėjas, kurių įgyvendinimas kainuos iki 20 tūkstančių eurų, dar viena kategorija – didieji projektai visame rajone, kainuosiantys iki 100 tūkstančio eurų.

„Per šiuos metus įgyvendinome nemažai gyventojų pasiūlytų projektų, laimėjusių „Tavo idėja“ konkurse. Jie ne tik pagyvino viešąsias erdves visame rajone, bet ir suteikė daug džiaugsmo gyventojams. Tad teikite idėjas ir jūs. Tai puiki galimybė pagerinti savo gyvenamąją aplinką, kurti naujas erdves ir taip prisidėti prie pokyčių rajone“, – kviečia Administracijos direktorius Justas Ruškys.

Projektų idėjų pasiūlymus ir kitus susijusius dokumentus galima siųsti Word ir PDF formatu, e. paštu . Dokumentai turi būti pasirašyti.

Dėl konsultacijų galimybės, susijusios su projekto idėjos pasiūlymu pildymu, pateikimu ar įgyvendinimu, galima kreiptis el. paštu

Daugiau informacijos apie Dalyvaujamąjį biudžetą galima rasti svetainėje www.klaipedos-r.lt, skiltyje „Svarbu“ – „Tavo idėja“.

 

Užsakymo nr. SAV-2021-12-17

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,