Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Banga“ pradeda pasirengimą sezonui

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
fkbanga.lt nuotr. fkbanga.lt nuotr.

Pasirengimą trečiajam iš eilės sezonui Optibet A lygoje „Banga“ pradeda kiek atnaujinusi gretas.

 

Vyriausiojo trenerio David Afonso vadovaujamoje komandoje ir toliau rungtyniaus Valdas Antužis, Dovydas Norvilas, Mantas Petrikas, Kornelijus Smilingis, Pijus Srėbalius, Ignas Venckus, Robertas Vėževičius, Darius Zubauskas ir legionieriai Mauricio Pinto bei Shogo Yoshikawa. Savo progos lauks ir I lygoje išbandytas klubo jaunimas – Mantas Bertašius, Klaidas Birgiola, Justas Kerpė, Karolis Pliuškys, Karolis Toleikis. Komandą papildys trys legionieriai – Renan Paulino, Jefferson Reis ir Goncalo Vieira.

Su kai kuriais praėjusiais metais komandoje rungtyniavusiais futbolininkais dar tariamasi dėl bendradarbiavimo pratęsimo. Taip pat draugiškose rungtynėse bus išbandomi kiti pretendentai papildyti komandą.

Šiuo metu „Banga“ atsisveikino su keliais praėjusiame sezone klubui atstovavusiais futbolininkais. Klubas dėkoja ir linki sėkmės Ignui Driomovui, Deividui Padaigiui, Daniel Romanovskij, Renato Matos Da Silva ir Benui Anisui.

Pirmosios draugiškos rungtynės bus žaidžiamos jau artimiausią šeštadienį, sausio 15 dieną, 13 valandą su Plungės „Babrungu“. Kol kas nenuspręsta, kurioje Gargždų aikštėje (miesto stadione ar Minijos progimnazijoje).

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,